• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

. . . Ar$a déqér ba$ın i$té o an ruhun ték sırda$ın . .

Bazen dayanmaktır sevmek; hayat nereden vurursa vursun ayakta durabilmek... Bazen yaşamaktır sevmek; soluksuz ciğer gibi sevgisiz kalbin duracağını bilmek... Bazen ağırdır sevmek; sevdiğine layık olabilmek... Ve bazen hayattır sevmek; birini çok uzaktayken bile, yüreğinde taşıyabilmek...

ÖZLEMiN" BiLE AYRI GÜZELLiGi VAR.iNSAN ÖZLEYiNCE ANLIYOR ÖZLEMiN NE OLDUGUNU YADA BEN ÖZLEDiKCE BiR BASKA SEViYORUM "ÖZLENENi''

♥ iki tutkum var : resimler ve sen... ♥
♥ iki hayalim var: geleceğim ve sen... ♥
♥ iki sırdaşım var : geceler ve sen... ♥
♥ iki sevdiğim var: ALLAHIM ve sen... ♥
♥ iki derdim var : gurbet ve sen... ♥
♥ iki dostum var: şarkılar ve sen... ♥
♥ bir tek aşkım var: YANLIZCA SEN. ♥ ♥

Ben senin gönlüne müptela hasretine düşmüşüm.

Yalnızlığım kaybolur, bir hayal aleminde kurduğum düşlerle

Gönlüm parçalanır, yüreğim sızlar, içim yanar yanar yanar
...
Gecelere sığmıyorum, yırtıyorum semaları yıldızlara ulaşıyorum hayalinle

Bir aleme sığmayan yüreğimi bir kalbe sığıdırmaya çalışıyorum belkide

Bir damla gözyaşımda buldum seni, bir ah çekişimde buldum.

Bir yanışımda, bir sızlayışımda buldum seni ..

Tutkumsun belki de.. Nedenini hiç bulamadığım, ya da kendime soramadığım, sorsam da hiç bir cevap alamadığım.Görünmez bir güç çekiyor beni sana adeta. Savunmasız kalıyorum.Aklımdan geçen bütün düşünceleri bırakıp ta bir kenara, yüreğim ne diyorsa onu yapmaktan korkuyorum.. Başa dönmekten korkuyorum.Böyle değildim ben oysa.. Ne varlığınla başa çıkabiliyorum, ne de yokluğunla. Sensizliğe alışıp, bitirdiğimi zannederken seni bende, Aslında her gün yeniden sana başlıyorum... ♥

Anlatamıyorum derdimi kimseye"SOL YANIM"nefesimi kesiyor"ÖLÜYORUM"bende sensizlikle birlikte ne desem nasıl anlatsamki acıyan"SOL YANIM"ağlayan"GÖZLERİM"suskun dilllerimin tercümanı gibi sanki gözlerime bakınca anlayınki "ÖZLEM,DEN" HASRET,TEN"vurgun yemiş bir yürek var bende..... ♥

Askin gözü kördür…O görmez!!!Nice canlar yiter gider önünde. Sadece dillere destan olur ugrunda can verenlerlerle…Eger, gerçekten var olan askimin tek kaniti ölüm olacaksa iste benden! Birgün onuda yaparim!Hiç olmassa o günümde yanimda olur ve seni nekadar sevdigimi anlarsin.Beyazlar içinde bir gözyasinda yeter bana…

Geri