• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

. . . Ar$a déqér ba$ın i$té o an ruhun ték sırda$ın . .

Sıcak tut sevgiyi aşk ocağında
Yaşa da olgunlaş gam kucağında
Şu ruhsuz dünyanın şu zül çağında
Olanlar ağlatır güldürmez bizi

Kalp midir İnsana SEV diyen,

yoksa Yalnızlık mıdır körükleyen,

Sahi nedir SEVMEK ?

Bir muma ATEŞ olmak mı,

Yoksa yanan ateşe dokunmak mı ?

O kadar çabuk sevmem herkesi, sevip yüreğimin en güzel yerine sahip etmem. Sevdim mi vazgeçmem, çünkü ben vazgeçmek için sevmem.

uyut beni ey aşk sonsuzluğa ..gömün beni onsuzluğa marifet tüm topraklara.. her zerrem birer cümle...avuç avuç miskin bir toprak parçası bedenim şimdi...velhasıl yarin kalbine defnedin..ki yakın olayım .değerlensin cesedim...yaksın beni..gün"ahlarımla..ve ey aşk böyle bir kara sevdaya başım gözüm üstüne..her iki cihanda..

Bir gün iyilik ve kötülük deniz kıyısında karşılaştılar, dediler ki; 'haydi denize girelim!' elbiselerini çıkartıp sularda yüzdüler. Bir süre sonra kötülük, kıyıya dönüp iyiliğin giysilerine büründü ve yoluna gitti. İyilik de denizden çıktı fakat kendi elbiselerini bulamadı. Çıplak olmaktan utanıyordu, çaresiz kötülüğün elbiselerine büründü ve yoluna devam etti. O gün bu gündür insanlar onları birbirine karıştırır. Ancak içlerinden iyiliğin gözlerindeki ışıltıyı bilen bazıları vardır ki, elbiselerine bakmaksızın onu tanırlar. Ve yine kötülüğün yüzünü ve gözlerini tanıyan bazıları vardır ki, elbiseleri onu tanıyanların gözlerinden gizleyemez.

Geri