~meLek~ GalataSaray'ım 25 Ags 2013 #351 Güzel göze, dudağa, başa bakar insanoğlu ama Güzel bakanı, konuşanı, düşüneni sever gönül...
~meLek~ GalataSaray'ım 25 Ags 2013 #352 Şemsiye yapımcıları ıslanmaktan tek kişiyi koruyacak genişlikte kesince kumaşları yağmur değil yalnızlıktır yağan sunay Akın
Şemsiye yapımcıları ıslanmaktan tek kişiyi koruyacak genişlikte kesince kumaşları yağmur değil yalnızlıktır yağan sunay Akın
~meLek~ GalataSaray'ım 25 Ags 2013 #353 Üzülmeye değmez' diyor Dünya. "Bırakıp gidenin de gidip gelmeyenin de canı cehenneme!" Canan Tan
~meLek~ GalataSaray'ım 25 Ags 2013 #354 Hatalı olduğumda beni sev, Korktuğumda beni sar. ve gittiğimde beni tut.. Çünki ihtiyacım olan herşey SENSİN...
Hatalı olduğumda beni sev, Korktuğumda beni sar. ve gittiğimde beni tut.. Çünki ihtiyacım olan herşey SENSİN...
~meLek~ GalataSaray'ım 25 Ags 2013 #355 Senin için keşke hiç tanımasaydım demedim. Ama keşke tanıdığım gibi kalsaydın.
~meLek~ GalataSaray'ım 25 Ags 2013 #357 Anlatsana bana Yağmur; iyi insanların gözleri neden sana benziyor...?
~meLek~ GalataSaray'ım 25 Ags 2013 #359 Sevdiğin tek kişiyle olamadığında, seni seven tek kişiyle kalabilir misin.?
~meLek~ GalataSaray'ım 25 Ags 2013 #360 Gökte ararken yerde bulduğum olmadı hiç. Ama yerde bulup da göklere çıkarmışlığım çoktur.