Paradoks ... Elif ... Özel üye 22 Ksm 2011 #111 Aslında hakediyorum o hakaretleri Sevdiğim özellikleri , ne kadar sinirli olursa olsun kalbimi kırsada geri almayı biliyor En en sevdiğim özelliği dürüst olması Açık sözlü allah için lafını hiç esirgemez
Aslında hakediyorum o hakaretleri Sevdiğim özellikleri , ne kadar sinirli olursa olsun kalbimi kırsada geri almayı biliyor En en sevdiğim özelliği dürüst olması Açık sözlü allah için lafını hiç esirgemez
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Ksm 2011 #112 Ne iş yapıyorssun..daLdan dala atlıyorum kusura bakma..
Paradoks ... Elif ... Özel üye 22 Ksm 2011 #113 Yok önemli değil . Özel bir şrketimiz var. Ve ayrıca okuyorum Yazılım Mühendisliği
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 22 Ksm 2011 #114 hmm ne güzel iyi para var yazılımda iyi meslek seçmişsin... yaptığın en büyük çılgınlık..
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 22 Ksm 2011 #115 DiLa ** dediki: Sinirlenince her türlü hakereti =) yapması Genişletmek için tıklayın... Hakaret ağır bir kelime olmuş..bazen sert bir şekilde eleştirdiğim oluyor ama hiç bir zaman hakaret etmedim.. Bencilmisin =))
DiLa ** dediki: Sinirlenince her türlü hakereti =) yapması Genişletmek için tıklayın... Hakaret ağır bir kelime olmuş..bazen sert bir şekilde eleştirdiğim oluyor ama hiç bir zaman hakaret etmedim.. Bencilmisin =))
Paradoks ... Elif ... Özel üye 23 Ksm 2011 #116 KıRMıZı dediki: hmm ne güzel iyi para var yazılımda iyi meslek seçmişsin... yaptığın en büyük çılgınlık.. Genişletmek için tıklayın... 125 tane fener forması almam
KıRMıZı dediki: hmm ne güzel iyi para var yazılımda iyi meslek seçmişsin... yaptığın en büyük çılgınlık.. Genişletmek için tıklayın... 125 tane fener forması almam
Paradoks ... Elif ... Özel üye 23 Ksm 2011 #117 RUZG4R dediki: Hakaret ağır bir kelime olmuş..bazen sert bir şekilde eleştirdiğim oluyor ama hiç bir zaman hakaret etmedim.. Bencilmisin =)) Genişletmek için tıklayın... Hayır =)
RUZG4R dediki: Hakaret ağır bir kelime olmuş..bazen sert bir şekilde eleştirdiğim oluyor ama hiç bir zaman hakaret etmedim.. Bencilmisin =)) Genişletmek için tıklayın... Hayır =)
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 24 Ksm 2011 #118 DiLa ** dediki: 125 tane fener forması almam Genişletmek için tıklayın... yuhhh ne yaptın okadar fener formasını
DiLa ** dediki: 125 tane fener forması almam Genişletmek için tıklayın... yuhhh ne yaptın okadar fener formasını
CeBuR [maximum hokeli] Özel üye 24 Ksm 2011 #120 bi kaç sene sonra antika diye satarsın artık soru : sencede hayat yaşanmaya değer birşeymidir