RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 18 Ksm 2011 #51 DiLa ** dediki: Birine hayatı boyunca unutmayacağı bir sürpriz yaptın mı yoo yapmadım hayatımda o kadar değer vereceğim kimse yok Genişletmek için tıklayın... DiLa ** dediki: Hayatta vazgeçilmezim sevdiğim insan =) O olmadan ben bir hiçim ) Adı üzerinde vazgeçilmez Genişletmek için tıklayın... Sence bu bir çelişki değilmi =))
DiLa ** dediki: Birine hayatı boyunca unutmayacağı bir sürpriz yaptın mı yoo yapmadım hayatımda o kadar değer vereceğim kimse yok Genişletmek için tıklayın... DiLa ** dediki: Hayatta vazgeçilmezim sevdiğim insan =) O olmadan ben bir hiçim ) Adı üzerinde vazgeçilmez Genişletmek için tıklayın... Sence bu bir çelişki değilmi =))
Paradoks ... Elif ... Özel üye 19 Ksm 2011 #52 RUZG4R dediki: Sence bu bir çelişki değilmi =)) Genişletmek için tıklayın... Yahu o bazı insanlar için sen bazımısın ?;
RUZG4R dediki: Sence bu bir çelişki değilmi =)) Genişletmek için tıklayın... Yahu o bazı insanlar için sen bazımısın ?;
Paradoks ... Elif ... Özel üye 19 Ksm 2011 #53 KıRMıZı dediki: Sevdiğinin başka birine aşık oldugunu öğrendin ne yaparsın? Genişletmek için tıklayın... Öldürürüm keserim onu gözünü oyarım =)
KıRMıZı dediki: Sevdiğinin başka birine aşık oldugunu öğrendin ne yaparsın? Genişletmek için tıklayın... Öldürürüm keserim onu gözünü oyarım =)
Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 19 Ksm 2011 #54 Hayatınızda en çaresiz kaldığınız bir anı bizimle paylaşırmısınız ve bu caresizlikten nasıl kulturduğunuzu kısaca anlatırmısınız ?
Hayatınızda en çaresiz kaldığınız bir anı bizimle paylaşırmısınız ve bu caresizlikten nasıl kulturduğunuzu kısaca anlatırmısınız ?
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 19 Ksm 2011 #55 Hangi Romanları seversin Hangi Romanları okudun Şuan okuduğun Roman var mı?
Paradoks ... Elif ... Özel üye 19 Ksm 2011 #57 ZeyNoO dediki: Hangi Romanları seversin Hangi Romanları okudun Şuan okuduğun Roman var mı? Genişletmek için tıklayın... Aşk romanları Elif Şafak - Aşk Canan Tan - Piraye Evet var oLasılıksız diye bir kitap
ZeyNoO dediki: Hangi Romanları seversin Hangi Romanları okudun Şuan okuduğun Roman var mı? Genişletmek için tıklayın... Aşk romanları Elif Şafak - Aşk Canan Tan - Piraye Evet var oLasılıksız diye bir kitap
Paradoks ... Elif ... Özel üye 19 Ksm 2011 #59 pc-x dediki: hayatınızda hıç aldatınızmı ya aldatıldınızmı .. Genişletmek için tıklayın... Aldatılmadım ama çok aldattım
pc-x dediki: hayatınızda hıç aldatınızmı ya aldatıldınızmı .. Genişletmek için tıklayın... Aldatılmadım ama çok aldattım
Mod-53 Uzaklardayım Özel üye 19 Ksm 2011 #60 DiLa ** dediki: Aldatılmadım ama çok aldattım Genişletmek için tıklayın... cok şeytan birisin desene pekı bu sana yakısıyormu aldatmak .. ya aldatılsan aynı mutlulukta olurmusun ... kesersin onu .. dimi ...
DiLa ** dediki: Aldatılmadım ama çok aldattım Genişletmek için tıklayın... cok şeytan birisin desene pekı bu sana yakısıyormu aldatmak .. ya aldatılsan aynı mutlulukta olurmusun ... kesersin onu .. dimi ...