Merak etme . Durdrk yere aldatmam birini zaten bu güne kadar aldattıklarım ya ben sırtımdan vurmuş insanlar yada başka birşeyler yapmıştır. Bu şeytanlık mı sizce ?
Aldatmak her ne olursa olsun kötü birşeydir bence birine seviyorum derken başka birininde yüzüne bakmak ayrılsaydın ondan sonra başka biriyle görüşseydin ama hayatına karışamayız tabi senin hayatın senin kuralların
Gökhanı saymıyorum rüzgar Çünkü ondan sonra böyle oldu mzaten
En sevdiğim isim atlas en sevmedğim isim Elif
En sevdiği m şarkı bademden elif en sevmediğim şarkı bütün serdar ortaç şarkıları
En sevdiğim huy cadılık =) en sevmediğim huuy gene cadılık
Aldatmak her ne olursa olsun kötü birşeydir bence birine seviyorum derken başka birininde yüzüne bakmak ayrılsaydın ondan sonra başka biriyle görüşseydin ama hayatına karışamayız tabi senin hayatın senin kuralların
Bak canım ben evleneceğime 1 gün kala sevdiğim adamı başka bir kzıın koynunda yakaldım
Aldatmaktan kastım biriyle çıkarken başka birini seviyordum. Evet şimdi kendimi başka bir adama bağladım . Mutlumusun mutluyum . Ondan yrılmaya niyetin varmı yok. Daha fazla aldatılmakla ilgili soru duymak istemiyorum . Çünkü gerçekten hassasısım