• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Ayın Konuğu Dila

cok şeytan birisin desene pekı bu sana yakısıyormu aldatmak .. ya aldatılsan aynı mutlulukta olurmusun ... kesersin onu .. dimi ...

Merak etme . Durdrk yere aldatmam birini zaten bu güne kadar aldattıklarım ya ben sırtımdan vurmuş insanlar yada başka birşeyler yapmıştır. Bu şeytanlık mı sizce ?

Aldatmak her ne olursa olsun kötü birşeydir bence birine seviyorum derken başka birininde yüzüne bakmak ayrılsaydın ondan sonra başka biriyle görüşseydin ama hayatına karışamayız tabi senin hayatın senin kuralların :)

diyorsun ..:D

en sevdiğin/sevmediğin renk
en sevdiğin/sevmediğin isim
en sevdiğin/sevmediğin şarkı
en sevdiğin/sevmediğin huy
Gökhanı saymıyorum rüzgar :) Çünkü ondan sonra böyle oldu mzaten
En sevdiğim isim atlas en sevmedğim isim Elif
En sevdiği m şarkı bademden elif :D en sevmediğim şarkı bütün serdar ortaç şarkıları
En sevdiğim huy cadılık =) en sevmediğim huuy gene cadılık :D

Aldatmak her ne olursa olsun kötü birşeydir bence birine seviyorum derken başka birininde yüzüne bakmak ayrılsaydın ondan sonra başka biriyle görüşseydin ama hayatına karışamayız tabi senin hayatın senin kuralların :)
Bak canım ben evleneceğime 1 gün kala sevdiğim adamı başka bir kzıın koynunda yakaldım
Aldatmaktan kastım biriyle çıkarken başka birini seviyordum. Evet şimdi kendimi başka bir adama bağladım . Mutlumusun mutluyum . Ondan yrılmaya niyetin varmı yok. Daha fazla aldatılmakla ilgili soru duymak istemiyorum . Çünkü gerçekten hassasısım

Geri