İkramın için çok teşekkür ederim
3 kardeşiz 17 yaşında bir erkek kardeşim 10 yaşında bir kız kardeşim var.
en sevdiğim renk diye bişi yok
her rengi severim ama ağırlıklı bordo , lacivert ekru bej pudra pembesi kulllanırım
tabikide red kit
bayılıyorummmm ona çocukluk aşkım o
Hayatta olmazsa olmazlarım şöyle bir düşündümde haksızlığa tahammül edemiyorum .Elimde bir imkan varsa düzelebilceğini inandığım bir yanlış varsa koşulsuz peşini bırakmam . düzelemeyeceği görünüyorsa kalben ister ve dua ederim.
espri yapmadan da duramam yersiz değillerdir esprilerim bunu arkadaşlarım söyler
insanları güldürmeyi görev bilirim çok mutlu oluyorum tebessümle kuşanan yüzleri
ve hayatta olmazsa olmaz dediğim bir diğer şey FENERBAHÇE'M gönülden koyu bir fanatik taraftarım.
Bence yalan zeki insanların yanlış yoldan kolaya kaçmaları demek . Her insanın yalan söylediğini anlayamam o kadar tercübem yok
ama az buçuk hal haraketler tutarlılık tan anlayabailirim yalan olup olmadığı.
hobilerim
^^korku gerilim filmlerine bayılırım
kendi kendime dans etmeyi
de çok severim stand up severim yani kısacası mutlu olduğum bütün etkinlikler hobim
^^ fobimse kapalı yerlerde çok duramıyorum , geceleri dolap kapağı açık uyuyamıyorum, galatasaray fobiside var alerji yapıyor
galatasaraylı arkadaşlar kusura bakmasınlar. filtre kahve , türk kahvesi bitki çayları hepsini çok severim.
AKSARAY MERKEZDE ailemle yaşıyorum.
küçücük masum bir yüzün gülümsemesine sebep olmak beni çok mutlu eder.
insanların birbirlerini çekememesine çok kızıyorum . art niyetli insanlara , dost gibi görünmelye çalışanlara çok kızıyorum. gözlerinden sahtelik akan insanlara çok ama çok kızıyorum.
ilk olarak gözler dişler ve ayakkabı olmazsa olmazım
çocukluğumdan kalma ımmmmmm düşünüyorum
futbol sevgim
en çok mutlu olduğum an çocuklara hediyeler aldımda o surat ifadeleri
soruların için teşekkürkür ederim sürç-i lisan ettiysem affola