Ayın Konuğu ORgAniZe İşLeR

Hoş geldin organize ve hayırlı olsun :)

yaşadığın şehri seviyormusun ? eğer başka yerde yaşama şansın olsaydı neresi olsun isterdin ve son olarak aşk var mı aşk :P
hoşbuldum teşekkür ederim:)
yaşadığım şehri ufak olsada seviyorum her şehir başka birşey anlatır:)

gelelim soruna eğer bir yaşam yeri dicek olursam VENEDİK aşık olduğum mimarisine bayıldığım o büyülü kent ve bir aşk yaşayacaksamda venedikte aşk yaşamak isterim
:) aşk denen bu zibidi duyguyu çözemiyorum hep etrafımda dönüyor ama karar zor:) keremcim teşekkür ederim soruların için:) sürç-i lisanda bulunduysam affola:)

hoşbuldum teşekkür ederim:)
yaşadığım şehri ufak olsada seviyorum her şehir başka birşey anlatır:)

gelelim soruna eğer bir yaşam yeri dicek olursam VENEDİK aşık olduğum mimarisine bayıldığım o büyülü kent ve bir aşk yaşayacaksamda venedikte aşk yaşamak isterim
:) aşk denen bu zibidi duyguyu çözemiyorum hep etrafımda dönüyor ama karar zor:) keremcim teşekkür ederim soruların için:) sürç-i lisanda bulunduysam affola:)

gayet güzel yanıtlar :)

Kitap okumayı severmisin ,en son hangi kitabı okudun ,en sevdiğin kitap,neden en çok o kitabı seviyorsun ?

gayet güzel yanıtlar :)

Kitap okumayı severmisin ,en son hangi kitabı okudun ,en sevdiğin kitap,neden en çok o kitabı seviyorsun ?

valla kitap okumayı çok seviyorum değilde zaman zaman okurum kitap kurdu değilim
en son iyi hissetmek david burns kitabını okumuştum . tavsiye ederim hayatta karşılaşabilcek olumsuzluklara karşı kişisel savunma mutlu hissetmeyi yarayan püfnoktalar çok güçlü bir psikoloji romanı . :) şiddetle tavsiye edilir

Hamaratmısın?
En güzel yaptığın yemek nedir?
Değişik yemek tarifi bilirmisin biliyorsan ''ne pişirsem'bölümümüzde paylaşırmısın?

Geri