KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 30 Mys 2012 #3,231 İki can Bir Olunca , Benlik Aradan Çıkarmış , Gönül Sevgiliyi Bulmuşsa , Kuru Dal Bile Çiçek Açarmış ... ~ Mevlana ~
İki can Bir Olunca , Benlik Aradan Çıkarmış , Gönül Sevgiliyi Bulmuşsa , Kuru Dal Bile Çiçek Açarmış ... ~ Mevlana ~
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 31 Mys 2012 #3,232 Off…! Can canan’ı cehennem gibi özlerse Yunus’u cennetten geçiren Beni senden geçirmez mi? Şahan Çoker
Off…! Can canan’ı cehennem gibi özlerse Yunus’u cennetten geçiren Beni senden geçirmez mi? Şahan Çoker
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 31 Mys 2012 #3,233 'Astarı satılmış yüzümle, Dilenci ruhumu, Katıp, dibi delik yüreğime, Bıraktım eşiğine...' Saklanma! Açmaya korktuğun kapıların ardında, Aslında ben; Seni bıraktım sana.......!
'Astarı satılmış yüzümle, Dilenci ruhumu, Katıp, dibi delik yüreğime, Bıraktım eşiğine...' Saklanma! Açmaya korktuğun kapıların ardında, Aslında ben; Seni bıraktım sana.......!
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 31 Mys 2012 #3,234 tap...tap...tap... küçük adımlar büyük patlamalarla sarsılıyor durun ve sessizce kalın çalkantılarım daha üç nokta koymadığım hikayelerim var... kabuslarım sanki cinayet çisentisi.
tap...tap...tap... küçük adımlar büyük patlamalarla sarsılıyor durun ve sessizce kalın çalkantılarım daha üç nokta koymadığım hikayelerim var... kabuslarım sanki cinayet çisentisi.
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 31 Mys 2012 #3,235 Çaldığı yazgılarım elinde, Mutlulukla gözlerimden öperken şeytan..... Ruhunu saklıyorum ben, Solukların/m da.............!
Çaldığı yazgılarım elinde, Mutlulukla gözlerimden öperken şeytan..... Ruhunu saklıyorum ben, Solukların/m da.............!
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 31 Mys 2012 #3,236 Hayat, her gidenin ardından koşmaya değmez bilmelisin. Sen gelecek olanları bekle, gidecek varsa bırak gitsin..
Hayat, her gidenin ardından koşmaya değmez bilmelisin. Sen gelecek olanları bekle, gidecek varsa bırak gitsin..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 31 Mys 2012 #3,237 Söz ola kese savaşı Söz ola kestire başı Söz ola ağulu aşı Yağ ile bal ede bir söz. Yûnus Emre..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 31 Mys 2012 #3,238 - Duydum ki, beni Gizli Gizli Sevenler Varmış.?.. Sevin Sevin... İbadetin Gizli Olanı Makbuldür.. ALLAH Kabul Etsin ....yıldız...
- Duydum ki, beni Gizli Gizli Sevenler Varmış.?.. Sevin Sevin... İbadetin Gizli Olanı Makbuldür.. ALLAH Kabul Etsin ....yıldız...
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 31 Mys 2012 #3,239 İçindeki denizlerde masallarını avlayan korsanlara vuruldun sualini abes buldu müneccimler ezberlenmiş uçurumların kenarında oynuyordum..
İçindeki denizlerde masallarını avlayan korsanlara vuruldun sualini abes buldu müneccimler ezberlenmiş uçurumların kenarında oynuyordum..
Mavi Gül ѕση_¢ıqℓıк Özel üye 31 Mys 2012 #3,240 Kaldır kadehi ey sevgili, Önce gelişine sonra gidişine... Dibini bulunca gelmişine geçmişine!!! Can YÜCEL
Kaldır kadehi ey sevgili, Önce gelişine sonra gidişine... Dibini bulunca gelmişine geçmişine!!! Can YÜCEL