KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 9 Hzr 2012 #3,401 Korkaklık şu soruyu sorar; - Güvenli mi? Menfaatçilik şu soruyu sorar; - Faydalı mı? Kibir şu soruyu sorar; - Popüler mi? Ama vicdan şu soruyu sorar; - Adaletli mi?
Korkaklık şu soruyu sorar; - Güvenli mi? Menfaatçilik şu soruyu sorar; - Faydalı mı? Kibir şu soruyu sorar; - Popüler mi? Ama vicdan şu soruyu sorar; - Adaletli mi?
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 9 Hzr 2012 #3,402 İnsanca yaşamak istiyorsak; çocuklara ırkçılığı empoze etmekten vazgeçmeliyiz!
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 10 Hzr 2012 #3,403 İsterseniz yanlış düşünün, ama her durumda kendi kafanızla düşünün...
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 10 Hzr 2012 #3,404 Öperken kokusunu içine çektiysen , özlerken burnunun direği sızlar .
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 10 Hzr 2012 #3,405 KıRMıZı dediki: Hayatta en büyük zevk, başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır. Genişletmek için tıklayın... hemde ne zevk
KıRMıZı dediki: Hayatta en büyük zevk, başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır. Genişletmek için tıklayın... hemde ne zevk
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 10 Hzr 2012 #3,406 Ne garip değil mi ? Gideceksin.. Ben adını değiştireceğim, başkası soyadını !..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Hzr 2012 #3,408 Hayalin olamadım korkma kabusunda olmam... Gönlünde oturucak bir yer bulamadım... Gitmeyi de bilirim, ben ayakta kalmam...!
Hayalin olamadım korkma kabusunda olmam... Gönlünde oturucak bir yer bulamadım... Gitmeyi de bilirim, ben ayakta kalmam...!
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Hzr 2012 #3,409 Mutlulugun formülü; kimseye güvenme .
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 11 Hzr 2012 #3,410 En bulutlu havalarda bile, yukarı yağar yağmurlarımız. Gunes ıslanır da umudumuza , Ay ıslanır da yüreğimize birsey olmaz...
En bulutlu havalarda bile, yukarı yağar yağmurlarımız. Gunes ıslanır da umudumuza , Ay ıslanır da yüreğimize birsey olmaz...