yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 12 Hzr 2012 #3,421 Sen damla damla sev... Ben biriktirip göl yapmazsam adam değilim.
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 13 Hzr 2012 #3,422 öyle sevdimki SENİ; SENİ Kime anlattıysam Yerinde olmak İsTeDİ...
MeRciMeK V.I.P V.I.P 13 Hzr 2012 #3,423 “Arkamda kalanları düşünürsem, önümdeki yolu bitiremem. Bazıları buna zalimlik der, ben hayat diyorum.” Lâ Edrî
“Arkamda kalanları düşünürsem, önümdeki yolu bitiremem. Bazıları buna zalimlik der, ben hayat diyorum.” Lâ Edrî
MeRciMeK V.I.P V.I.P 13 Hzr 2012 #3,424 ''İnsanlar aşk olmadan yaşayamayacaklarını söylerler. - Onlara oksijenin daha önemli olduğunu söyleyin.''
''İnsanlar aşk olmadan yaşayamayacaklarını söylerler. - Onlara oksijenin daha önemli olduğunu söyleyin.''
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 13 Hzr 2012 #3,425 .''Benim en kötü hikayemi, En güvendiğim insanlar yazdı.'''
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 14 Hzr 2012 #3,426 Aref in Yaptığı Neki ? \"O\" Bana Bi Gülüyor Bende Nabız Falan Duruyor = )
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 15 Hzr 2012 #3,427 Ey Yar.........!! Mum ışığında, kuru fasulye, pilav yemeye var mısın..? dedim Soğan varsa varım dedi... Bir daha sevdim
Ey Yar.........!! Mum ışığında, kuru fasulye, pilav yemeye var mısın..? dedim Soğan varsa varım dedi... Bir daha sevdim
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 15 Hzr 2012 #3,428 Pabucumu dama atanı, o damdan aşagı atarım...))))
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 15 Hzr 2012 #3,429 Kime fazla isen orada unutulursun.Kime eksik isen orada kendini bulursun...
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 15 Hzr 2012 #3,430 "Yaşın kaç.? Sen ne gördün.?" derler ya hani...Yaşımın yetmediği yerde yaşantım yeter..Tekrarı yok..İyi seyirler..
"Yaşın kaç.? Sen ne gördün.?" derler ya hani...Yaşımın yetmediği yerde yaşantım yeter..Tekrarı yok..İyi seyirler..