KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 15 Hzr 2012 #3,431 Ben Sana İnansaydım,,Senin İçin Savaşırdım..!..Savaşsaydım , Mutlaka Kazanırdım...ARTIK , Vazgeçtiklerim Kadar Özgürsün.....
Ben Sana İnansaydım,,Senin İçin Savaşırdım..!..Savaşsaydım , Mutlaka Kazanırdım...ARTIK , Vazgeçtiklerim Kadar Özgürsün.....
DELİBALTA Muharrem Öyle bir geçer zaman ki! V.I.P 15 Hzr 2012 #3,432 Unutma, unutulanlar unutanları asla unutmazlar...
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 15 Hzr 2012 #3,433 Ben herkesi İnsan yerine koyuyorum.. Ama bazıları yerini yadırgıyor.. Yazık..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 16 Hzr 2012 #3,434 'ŞAH' damarıma yapılan tek 'MAT' hamlesiydi gözlerinin mavisi..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 16 Hzr 2012 #3,435 Ben Sana İnansaydım,,Senin İçin Savaşırdım..!..Savaşsaydım , Mutlaka Kazanırdım...ARTIK , Vazgeçtiklerim Kadar Özgürsün..... sevdim bunu...
Ben Sana İnansaydım,,Senin İçin Savaşırdım..!..Savaşsaydım , Mutlaka Kazanırdım...ARTIK , Vazgeçtiklerim Kadar Özgürsün..... sevdim bunu...
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 16 Hzr 2012 #3,437 Ben hep alkolluydum... Alkolluydum hatırlamıyorum deme şansım yok...
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 16 Hzr 2012 #3,438 Eşim benzerim yok benim , Sen eşim ol benzerimi birlikte yaparız ...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 16 Hzr 2012 #3,439 eFSaNe_KaRTaL dediki: Eşim benzerim yok benim , Sen eşim ol benzerimi birlikte yaparız ... Genişletmek için tıklayın... çok mütevazi bir söz
eFSaNe_KaRTaL dediki: Eşim benzerim yok benim , Sen eşim ol benzerimi birlikte yaparız ... Genişletmek için tıklayın... çok mütevazi bir söz