eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 16 Hzr 2012 #3,441 İsyan etmiyorum, haşa haddim değil ! ama bazen şu kalbimi cami avlusuna bırakıp, kaçasım geliyor.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 16 Hzr 2012 #3,442 eFSaNe_KaRTaL dediki: Farkındayım.. Genişletmek için tıklayın... farkında olmakta güzel
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 16 Hzr 2012 #3,443 O kadar şanssız bir insanım ki ,hiç bir sevgilimin babası " Al şu parayı ve kızımın peşini bırak " demedi...
O kadar şanssız bir insanım ki ,hiç bir sevgilimin babası " Al şu parayı ve kızımın peşini bırak " demedi...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 16 Hzr 2012 #3,444 eFSaNe_KaRTaL dediki: O kadar şanssız bir insanım ki ,hiç bir sevgilimin babası " Al şu parayı ve kızımın peşini bırak " demedi... Genişletmek için tıklayın... o zaman bırakacakmıydın yani))
eFSaNe_KaRTaL dediki: O kadar şanssız bir insanım ki ,hiç bir sevgilimin babası " Al şu parayı ve kızımın peşini bırak " demedi... Genişletmek için tıklayın... o zaman bırakacakmıydın yani))
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 16 Hzr 2012 #3,445 Et ve balık kurumu yerine, "rakı ve balık kurumu"muz olsaydı, şimdi et fiyatlarını dert etmeyen kafası güzel pırıl pırıl insanlardık...
Et ve balık kurumu yerine, "rakı ve balık kurumu"muz olsaydı, şimdi et fiyatlarını dert etmeyen kafası güzel pırıl pırıl insanlardık...
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 16 Hzr 2012 #3,446 sitem* dediki: o zaman bırakacakmıydın yani)) Genişletmek için tıklayın... Miktara bağlı
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 16 Hzr 2012 #3,447 eFSaNe_KaRTaL dediki: Miktara bağlı Genişletmek için tıklayın... yorumsuz..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 16 Hzr 2012 #3,449 "Gittiğim eğer bensem, söyle bana kimden gittim? Sende yoktum zaten ben, ben yine bende bittim..."
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 17 Hzr 2012 #3,450 O sevgilisine gülücük dolu mesajlar atsın, sen hala facede söz yaz. Yaz sen yaz..=)