eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 7 Tem 2012 #3,881 Eğer eşlik edecekse adına soyadım, Ahirete kadar Allah için senindir Sol Yanim !...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Tem 2012 #3,882 Ulaşamayacağını bile bile neden O'nu arıyorsun? derler... Bende derim ki; Ölecegimi bile bile neden yaşıyorsam,o yüzden.
Ulaşamayacağını bile bile neden O'nu arıyorsun? derler... Bende derim ki; Ölecegimi bile bile neden yaşıyorsam,o yüzden.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Tem 2012 #3,883 "Ölüyorsun..!" denildiğinde, 'Seviyorum' diyebilmekmiş "aşk .. ♥
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Tem 2012 #3,884 İyi insan lafın üstüne gelir" demişse eskiler, Ve ben sürekli seni konuştuğum halde gelmiyorsan; demek-ki iyi bir insan değilsin.
İyi insan lafın üstüne gelir" demişse eskiler, Ve ben sürekli seni konuştuğum halde gelmiyorsan; demek-ki iyi bir insan değilsin.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Tem 2012 #3,885 Gölgeler düşsede yüreğinin üstüne, sakın güneşi söndürme!... Umutlar yok ise yarınlar uzak kalır insana!.. UNUTMA BİR SEN DAHA YOK BU DÜNYADA!..
Gölgeler düşsede yüreğinin üstüne, sakın güneşi söndürme!... Umutlar yok ise yarınlar uzak kalır insana!.. UNUTMA BİR SEN DAHA YOK BU DÜNYADA!..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Tem 2012 #3,886 Sen sevda ırmağım, Gittin ele aktın. Senin Umurundamı?!!
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 7 Tem 2012 #3,887 O kadar yoruldum ki artık hayattan.. Yoldan geçen bir taksiyi cevirip; ''uzaklaşan hayallerimi takip et '' diyesim var...[Ceyhun Yılmaz]
O kadar yoruldum ki artık hayattan.. Yoldan geçen bir taksiyi cevirip; ''uzaklaşan hayallerimi takip et '' diyesim var...[Ceyhun Yılmaz]
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 7 Tem 2012 #3,888 ÖLdüğüm varsayıLsın...otopsiyLe uğraşmak Lüzumsuz bence... sebebime direk güLüşün yazıLsın, keza senin yoksa biLe, yokLuğunun mutLaka parmağı vardır bu cinayette...
ÖLdüğüm varsayıLsın...otopsiyLe uğraşmak Lüzumsuz bence... sebebime direk güLüşün yazıLsın, keza senin yoksa biLe, yokLuğunun mutLaka parmağı vardır bu cinayette...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Tem 2012 #3,889 Kadın deyip geçmeyin... Sevdimi sever ölümüne kadar, sildimi siler tozuna kadar.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Tem 2012 #3,890 Dün gece unutmak istedim seni... Yazdım bir sigaranın üstüne ismini... Sigaram bittiğinde kurtulacaktım senden... Ama nerden bilirdim seni duman duman içime çektiğimi ..¿.. |Özdemir Asaf|
Dün gece unutmak istedim seni... Yazdım bir sigaranın üstüne ismini... Sigaram bittiğinde kurtulacaktım senden... Ama nerden bilirdim seni duman duman içime çektiğimi ..¿.. |Özdemir Asaf|