eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 7 Tem 2012 #3,891 Lisedeyken çirkin diye dalga geçtiğimiz kızların yıllar sonra adeta birer Adriana Lima'ya dönüştüğünü görünce DARWİN'e hak verdim. Evrim var
Lisedeyken çirkin diye dalga geçtiğimiz kızların yıllar sonra adeta birer Adriana Lima'ya dönüştüğünü görünce DARWİN'e hak verdim. Evrim var
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Tem 2012 #3,892 Bazen sadece O anlasın diye yazarsın ama O'nun dışında herkes anlar..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Tem 2012 #3,893 Parmağımdaki yüzükte Adın , Cebimdeki Kimlikte Soy/adın.. Boşuna demiyormuşsun Ben SEN'inle SEN oldum diye , Varlığınla CENNET'e kadar var'ım..
Parmağımdaki yüzükte Adın , Cebimdeki Kimlikte Soy/adın.. Boşuna demiyormuşsun Ben SEN'inle SEN oldum diye , Varlığınla CENNET'e kadar var'ım..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 7 Tem 2012 #3,894 Anne.. Küçükken beni Okuldαn αlmαyα gelirdin yα... Hαdi şimdide O'kuldαn αl !
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 7 Tem 2012 #3,895 sitem* dediki: Bazen sadece O anlasın diye yazarsın ama O'nun dışında herkes anlar.. Genişletmek için tıklayın... doğru .. ellerine sağlık ..
sitem* dediki: Bazen sadece O anlasın diye yazarsın ama O'nun dışında herkes anlar.. Genişletmek için tıklayın... doğru .. ellerine sağlık ..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Tem 2012 #3,896 Sevenin, sevgisini maddiyatla ifade etmesi, benim için hiçbir şey ifade etmiyor. Sevilenin, sevdiğinden sevgisini maddiyatla ifade etmesini beklemesi ise mide bulandırıyor...
Sevenin, sevgisini maddiyatla ifade etmesi, benim için hiçbir şey ifade etmiyor. Sevilenin, sevdiğinden sevgisini maddiyatla ifade etmesini beklemesi ise mide bulandırıyor...
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Tem 2012 #3,897 İLkİm* dediki: doğru .. ellerine sağlık .. Genişletmek için tıklayın... seni çok üzmüşler galiba )
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 7 Tem 2012 #3,898 Erkeklerin kalbine giden yol midelerinden geçseydi, odalarına adriana lima posterleri yerine emine beder posterleri olurdu
Erkeklerin kalbine giden yol midelerinden geçseydi, odalarına adriana lima posterleri yerine emine beder posterleri olurdu
İLkİm* MaviKuş ~ Özel üye 7 Tem 2012 #3,899 sitem* dediki: seni çok üzmüşler galiba ) Genişletmek için tıklayın... evet çok üzülmüş olabilirim
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 7 Tem 2012 #3,900 İLkİm* dediki: evet çok üzülmüş olabilirim Genişletmek için tıklayın... klasık bir soru ; değermi ??