• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Bende İz Bırakan Sözler...

Bunu en başından nasıl anlarsın onu anlamadım sonuçta insan güvenip evleniyor ama onun bile bilmediği çok yönü çıkıyor sen nasıl anlarsında izin vermezsin:)

cnm benim evlenir anlaşamazsın o başka.. amaaa lafım meclisten dışarı kimse üzerine alınmasın lütfen daldan dala o kişiden bu kişiye sürekli sevgili değiştirenlerin sonu bu zaten..

cnm benim evlenir anlaşamazsın o başka.. amaaa lafım meclisten dışarı kimse üzerine alınmasın lütfen daldan dala o kişiden bu kişiye sürekli sevgili değiştirenlerin sonu bu zaten..

Daldan dala olanlar ayrı ayrı ama sen büyük konuşuyorsun dikkatimi o çekti buna izin vermem diyosunya bu senin izninle olmaz bir kişiyle olursun tamam o kişininde senin canını yakmıycağı ne belli onu demek istedim:)

Daldan dala olanlar ayrı ayrı ama sen büyük konuşuyorsun dikkatimi o çekti buna izin vermem diyosunya bu senin izninle olmaz bir kişiyle olursun tamam o kişininde senin canını yakmıycağı ne belli onu demek istedim:)

burası yeri değil cnm .. emin olmadığım bişeyi konuşmam :)) msnde anlatırım bir ara :))

İnsanlar, Onlara Ne Söylediğinizi unutabilirler...
İnsanlar, Onlara Ne Yaptığınızıda Unutabilirler...
Ama İnsanlar, Onlara Kendilerini Nasıl Hissettirdiğinizi Asla Unutmazlar...

Geri