S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 26 Tem 2012 #4,331 bir damlaydık ,saldık onu denize damla bizi nice anlasın umman olan anlar bizi..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 26 Tem 2012 #4,332 Hayatın en hüzünlü ânı, mevsimine kapıldığın kişinin bahçesinde açabilecek bir çiçek olmadığını anladığın ândır.. bırak, gitsin.. bırak, git..
Hayatın en hüzünlü ânı, mevsimine kapıldığın kişinin bahçesinde açabilecek bir çiçek olmadığını anladığın ândır.. bırak, gitsin.. bırak, git..
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 26 Tem 2012 #4,333 Gitmek gerekir bazen...fazla yormadan, daha çok bıktırmadan... hatta vaktiyse ardına bile dönüp bakmadan... Can Yücel
Gitmek gerekir bazen...fazla yormadan, daha çok bıktırmadan... hatta vaktiyse ardına bile dönüp bakmadan... Can Yücel
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 27 Tem 2012 #4,335 Bende mezar bekçisi olur, seni orda beklerim.. Gelmeme gibi ihtimalin yok..
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 27 Tem 2012 #4,336 Susuyorsam asaletimden değil; hararetimden. Ağzım kurudu arkadaş bu ne sıcak..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 27 Tem 2012 #4,337 eFSaNe_KaRTaL dediki: Susuyorsam asaletimden değil; hararetimden. Ağzım kurudu arkadaş bu ne sıcak.. Genişletmek için tıklayın... cehennem burdan daha sıcak sabır ..)))
eFSaNe_KaRTaL dediki: Susuyorsam asaletimden değil; hararetimden. Ağzım kurudu arkadaş bu ne sıcak.. Genişletmek için tıklayın... cehennem burdan daha sıcak sabır ..)))
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 27 Tem 2012 #4,338 sitem* dediki: cehennem burdan daha sıcak sabır ..))) Genişletmek için tıklayın... Şükür..Çok Şükür..
sitem* dediki: cehennem burdan daha sıcak sabır ..))) Genişletmek için tıklayın... Şükür..Çok Şükür..
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 27 Tem 2012 #4,339 Hiç bir sevdadan borçlu çıkmadım ben. Şimdi üstü kalsın sevdamın ___Hakkım HELAL sevdam Haramdır O'na.
Hiç bir sevdadan borçlu çıkmadım ben. Şimdi üstü kalsın sevdamın ___Hakkım HELAL sevdam Haramdır O'na.
yaren* Herşey olması gerektiği gibi ;) Özel üye 27 Tem 2012 #4,340 ♥♥♥ Senden ne köy olur Nede kasaba... ---Sen gel Kalbimin Başkenti ol... ♥♥♥