yeşüLL limitsizsiniz...! Özel üye 27 Tem 2012 #4,341 Yokluğunuzu hissetmeyeni, Varlığınızla rahatsız etmeyin. -Bob Marley-
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 27 Tem 2012 #4,342 "Düşenin dostu olmaz" der kimileri. Sanki ayakta olanın dostu çokmuş gibi... Cemal Süreya
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 27 Tem 2012 #4,344 Yanındayken kıymet bilmeyen! Uzağa düşen için ‘‘Göremiyorum!’’ diye dövünen! Sorun gözlerinin uzağı görmüyor olması değil. Yakını da göremiyordun sen. Sana en yakını da. Emre GÖKCE / Kör
Yanındayken kıymet bilmeyen! Uzağa düşen için ‘‘Göremiyorum!’’ diye dövünen! Sorun gözlerinin uzağı görmüyor olması değil. Yakını da göremiyordun sen. Sana en yakını da. Emre GÖKCE / Kör
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 27 Tem 2012 #4,345 Kaybolduğunda aranan Bir Anahtar Olmak İstiyorsan, "Nasıl Olsa Hep O Paspasın Altındadır" İzlenimi Vermiyeceksin Hiç Kimseye..
Kaybolduğunda aranan Bir Anahtar Olmak İstiyorsan, "Nasıl Olsa Hep O Paspasın Altındadır" İzlenimi Vermiyeceksin Hiç Kimseye..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 27 Tem 2012 #4,346 İnsanlar gariptir. Uçurtması tellere takıldı diye, gider gökyüzüne küserler..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 27 Tem 2012 #4,347 “Bir fırtına kuşunu sevmeliydim seveceğime seni; Hiç değilse baharda göğü şenlendirir gelirdi.” Sylvia Plath..
“Bir fırtına kuşunu sevmeliydim seveceğime seni; Hiç değilse baharda göğü şenlendirir gelirdi.” Sylvia Plath..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 27 Tem 2012 #4,348 Neden ayrıldınız diye soranlara ; Sağlık sorunlarımız vardı diyorum. -Onun aklı yetmedi.. -Benimse kalbim..
Neden ayrıldınız diye soranlara ; Sağlık sorunlarımız vardı diyorum. -Onun aklı yetmedi.. -Benimse kalbim..
S ...SAKLI CeNNeT__ ♥ Pєяναηє Döηєя Aşk ♥ 27 Tem 2012 #4,349 Hiçbir zaman hayattan bembeyaz bir sayfa bekleme! Çünkü ikinci sayfa bile, birincinin izlerini taşır..
Hiçbir zaman hayattan bembeyaz bir sayfa bekleme! Çünkü ikinci sayfa bile, birincinin izlerini taşır..