arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 29 Tem 2012 #4,391 RUZG4R dediki: Hadi oradan Genişletmek için tıklayın... aaaa bak bak bak,öyle diyor uzmanlar,kızların hem dövüp,hem seveni makbulmüş
RUZG4R dediki: Hadi oradan Genişletmek için tıklayın... aaaa bak bak bak,öyle diyor uzmanlar,kızların hem dövüp,hem seveni makbulmüş
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 29 Tem 2012 #4,392 arz-ı hal dediki: aaaa bak bak bak,öyle diyor uzmanlar,kızların hem dövüp,hem seveni makbulmüş Genişletmek için tıklayın... kim onlar isviçreli bilim adamları mı ..
arz-ı hal dediki: aaaa bak bak bak,öyle diyor uzmanlar,kızların hem dövüp,hem seveni makbulmüş Genişletmek için tıklayın... kim onlar isviçreli bilim adamları mı ..
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 29 Tem 2012 #4,393 RUZG4R dediki: kim onlar isviçreli bilim adamları mı .. Genişletmek için tıklayın... yok ingiliz
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 29 Tem 2012 #4,394 arz-ı hal dediki: yok ingiliz Genişletmek için tıklayın... Zaten böyle bir söz ya isviçreli yada ingiliz bilim adamlarından çıkardı Ne varsa türk uzmanlarda var erkeğe el kalkmazzzz
arz-ı hal dediki: yok ingiliz Genişletmek için tıklayın... Zaten böyle bir söz ya isviçreli yada ingiliz bilim adamlarından çıkardı Ne varsa türk uzmanlarda var erkeğe el kalkmazzzz
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 29 Tem 2012 #4,395 Ya geç karşıma ortalığı sevginle inlet ... yada bilmiyosan dur kenarda adam nasıl sevilir seyret..! (;
Ya geç karşıma ortalığı sevginle inlet ... yada bilmiyosan dur kenarda adam nasıl sevilir seyret..! (;
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 29 Tem 2012 #4,396 RUZG4R dediki: Zaten böyle bir söz ya isviçreli yada ingiliz bilim adamlarından çıkardı Ne varsa türk uzmanlarda var erkeğe el kalkmazzzz Genişletmek için tıklayın... elinizin dayağıyla kadın işine karışmayın
RUZG4R dediki: Zaten böyle bir söz ya isviçreli yada ingiliz bilim adamlarından çıkardı Ne varsa türk uzmanlarda var erkeğe el kalkmazzzz Genişletmek için tıklayın... elinizin dayağıyla kadın işine karışmayın
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 29 Tem 2012 #4,397 RUZG4R dediki: Zaten böyle bir söz ya isviçreli yada ingiliz bilim adamlarından çıkardı Ne varsa türk uzmanlarda var erkeğe el kalkmazzzz Genişletmek için tıklayın... Benim bildiğim bayana el kalkmaz Erkek her türlü korur kendini
RUZG4R dediki: Zaten böyle bir söz ya isviçreli yada ingiliz bilim adamlarından çıkardı Ne varsa türk uzmanlarda var erkeğe el kalkmazzzz Genişletmek için tıklayın... Benim bildiğim bayana el kalkmaz Erkek her türlü korur kendini
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 29 Tem 2012 #4,398 Tepkisini gösteremediğin zararın..! Mevsimi bitene kadar etkisinde kalırsın....!
RUZG4R ÖylesinE ♔ Özel üye 29 Tem 2012 #4,399 Şu an mide ağrısı çektiğim için size laf yetiştiremeyeceğim..o zaman mevzu olan söz üzerine bana seni döverim diyen kızı kaybetmeme gerek yok zaten o kafadan kaybetmiştir deyip çekiliyorum
Şu an mide ağrısı çektiğim için size laf yetiştiremeyeceğim..o zaman mevzu olan söz üzerine bana seni döverim diyen kızı kaybetmeme gerek yok zaten o kafadan kaybetmiştir deyip çekiliyorum
arz-ı hal şşşşştttttttt Özel üye 29 Tem 2012 #4,400 ZeyNoO dediki: Benim bildiğim bayana el kalkmaz Erkek her türlü korur kendini Genişletmek için tıklayın... dövebiliriz yanii
ZeyNoO dediki: Benim bildiğim bayana el kalkmaz Erkek her türlü korur kendini Genişletmek için tıklayın... dövebiliriz yanii