yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 31 Ags 2022 #1 Agostos Ayinin Son Resfebe sorusu bakalim burda neyi anlatmaya calisiyor
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 1 Eyl 2022 #11 Analitik düşünüyorum, SOS telgrafla iletişim zamanında imdat anlamına geliyordu resimde sos yazısı hizzasında kaçan ölü balıklar var balıklara yardım edelim diye sosyal mesaj mı veriyorsunuz yoksa @yesim434 Bi türlü bir şey çıkartamadım Upvote 1 Downvote
Analitik düşünüyorum, SOS telgrafla iletişim zamanında imdat anlamına geliyordu resimde sos yazısı hizzasında kaçan ölü balıklar var balıklara yardım edelim diye sosyal mesaj mı veriyorsunuz yoksa @yesim434 Bi türlü bir şey çıkartamadım
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 1 Eyl 2022 #12 yesim434 dediki: Bizler hamsici oluruz bol salamura ama soru hamsi degilde Balik sorusu ) Genişletmek için tıklayın... Abla tam yatacaktim foruma bir göz atayım dedim uykumu kaçırdın var ya Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: Bizler hamsici oluruz bol salamura ama soru hamsi degilde Balik sorusu ) Genişletmek için tıklayın... Abla tam yatacaktim foruma bir göz atayım dedim uykumu kaçırdın var ya
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 1 Eyl 2022 #13 @yilmaz27 @Asi Kız alin size fırsat hep fırsat kalmıyor geç kaldık diyordunuz Upvote 0 Downvote
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 1 Eyl 2022 #14 düşündüm bu soru için ama yok gelmiyor aklıma bişey Upvote 0 Downvote
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 1 Eyl 2022 #15 Asi Kız dediki: düşündüm bu soru için ama yok gelmiyor aklıma bişey Genişletmek için tıklayın... Oooo olmaz ki ama böyle bir cevap ver ki oradan turetelim bir şeyler Upvote 0 Downvote
Asi Kız dediki: düşündüm bu soru için ama yok gelmiyor aklıma bişey Genişletmek için tıklayın... Oooo olmaz ki ama böyle bir cevap ver ki oradan turetelim bir şeyler
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 1 Eyl 2022 #17 Kayıp balık Nemo derse çok uçmuş olur muyum acaba? Upvote 0 Downvote
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 1 Eyl 2022 #18 Sentinus dediki: @yesim434 abla kopya versene Genişletmek için tıklayın... Bencede biraz ipucu olsun Upvote 0 Downvote
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 1 Eyl 2022 #19 Sentinus dediki: Kayıp balık Nemo derse çok uçmuş olur muyum acaba? Genişletmek için tıklayın... soruyla çok alakalı evet Upvote 0 Downvote
Sentinus dediki: Kayıp balık Nemo derse çok uçmuş olur muyum acaba? Genişletmek için tıklayın... soruyla çok alakalı evet
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 1 Eyl 2022 #20 Asi Kız dediki: soruyla çok alakalı evet Genişletmek için tıklayın... Yardım arayan balık bence çok mantıklı. Cevap bu olmalı. Çünkü uykum var ve çözmeden uyuyamam Upvote 0 Downvote
Asi Kız dediki: soruyla çok alakalı evet Genişletmek için tıklayın... Yardım arayan balık bence çok mantıklı. Cevap bu olmalı. Çünkü uykum var ve çözmeden uyuyamam