yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 31 Ags 2022 #1 Agostos Ayinin Son Resfebe sorusu bakalim burda neyi anlatmaya calisiyor
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 1 Eyl 2022 #31 Sentinus dediki: Yardım arayan balık bence çok mantıklı. Cevap bu olmalı. Çünkü uykum var ve çözmeden uyuyamam Genişletmek için tıklayın... Yardim arayan balik degilde uykusu gelen Kardes olmus Upvote 0 Downvote
Sentinus dediki: Yardım arayan balık bence çok mantıklı. Cevap bu olmalı. Çünkü uykum var ve çözmeden uyuyamam Genişletmek için tıklayın... Yardim arayan balik degilde uykusu gelen Kardes olmus
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 1 Eyl 2022 #32 Sentinus dediki: Tabii ya beni gönderdi, cevabı yapıştırdı hemen Genişletmek için tıklayın... Yoksa bilemezdim siz varken Upvote 0 Downvote
Sentinus dediki: Tabii ya beni gönderdi, cevabı yapıştırdı hemen Genişletmek için tıklayın... Yoksa bilemezdim siz varken
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 1 Eyl 2022 #33 Soruya Cok yaklasildıı. Ama burda tek balıgı ıfade etmiyor . Yardım Çagristırdigi dogru ama cok daha güzel bir aciklamasi olmali Upvote 0 Downvote
Soruya Cok yaklasildıı. Ama burda tek balıgı ıfade etmiyor . Yardım Çagristırdigi dogru ama cok daha güzel bir aciklamasi olmali
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 1 Eyl 2022 #34 @yesim434 cevabımı görmedi herhalde Upvote 0 Downvote
Sentinus Tengri biz menen! Özel üye 1 Eyl 2022 #35 Asi Kız dediki: LİPSOS Genişletmek için tıklayın... @yesim434 Olabilir mi abla? Ona göre zorlayalim kendimizi Upvote 0 Downvote
Asi Kız dediki: LİPSOS Genişletmek için tıklayın... @yesim434 Olabilir mi abla? Ona göre zorlayalim kendimizi
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 1 Eyl 2022 #36 Asi Kız dediki: @yesim434 cevabımı görmedi herhalde Genişletmek için tıklayın... Gördüm ama canisim o degil Sentinus dediki: @yesim434 Olabilir mi abla? Ona göre zorlayalim kendimizi Genişletmek için tıklayın... yok yok degil Upvote 0 Downvote
Asi Kız dediki: @yesim434 cevabımı görmedi herhalde Genişletmek için tıklayın... Gördüm ama canisim o degil Sentinus dediki: @yesim434 Olabilir mi abla? Ona göre zorlayalim kendimizi Genişletmek için tıklayın... yok yok degil
Asi Kız Beşiktaş -asi ama bir o kadar da polyanna Site Yetkilisi Moderatör 1 Eyl 2022 #37 O kadar da ümitlenmiştim oysaki Upvote 0 Downvote
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 1 Eyl 2022 #38 yesim434 dediki: Soruya Cok yaklasildıı. Ama burda tek balıgı ıfade etmiyor . Yardım Çagristırdigi dogru ama cok daha güzel bir aciklamasi olmali Genişletmek için tıklayın... Denizleri kirletmeyelim balıklar ölmesin?? Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: Soruya Cok yaklasildıı. Ama burda tek balıgı ıfade etmiyor . Yardım Çagristırdigi dogru ama cok daha güzel bir aciklamasi olmali Genişletmek için tıklayın... Denizleri kirletmeyelim balıklar ölmesin??
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 1 Eyl 2022 #39 Sypnosis dediki: Analitik düşünüyorum, SOS telgrafla iletişim zamanında imdat anlamına geliyordu resimde sos yazısı hizzasında kaçan ölü balıklar var balıklara yardım edelim diye sosyal mesaj mı veriyorsunuz yoksa @yesim434 Bi türlü bir şey çıkartamadım Genişletmek için tıklayın... Denizleri kirletmeyelim balıklar ölmesin?? istedigim cevaba sen cok ama yaklastin Biraz ip ucu resimli Upvote 0 Downvote
Sypnosis dediki: Analitik düşünüyorum, SOS telgrafla iletişim zamanında imdat anlamına geliyordu resimde sos yazısı hizzasında kaçan ölü balıklar var balıklara yardım edelim diye sosyal mesaj mı veriyorsunuz yoksa @yesim434 Bi türlü bir şey çıkartamadım Genişletmek için tıklayın... Denizleri kirletmeyelim balıklar ölmesin?? istedigim cevaba sen cok ama yaklastin Biraz ip ucu resimli
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 1 Eyl 2022 #40 yesim434 dediki: Denizleri kirletmeyelim balıklar ölmesin?? istedigim cevaba sen cok ama yaklastin Biraz ip ucu resimli Genişletmek için tıklayın... Ben elimden geleni yaptım gerisini Çerezforum halkına bırakıyorum Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: Denizleri kirletmeyelim balıklar ölmesin?? istedigim cevaba sen cok ama yaklastin Biraz ip ucu resimli Genişletmek için tıklayın... Ben elimden geleni yaptım gerisini Çerezforum halkına bırakıyorum