yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 31 Ags 2022 #1 Agostos Ayinin Son Resfebe sorusu bakalim burda neyi anlatmaya calisiyor
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 1 Eyl 2022 #41 Sypnosis dediki: Analitik düşünüyorum, SOS telgrafla iletişim zamanında imdat anlamına geliyordu resimde sos yazısı hizzasında kaçan ölü balıklar var balıklara yardım edelim diye sosyal mesaj mı veriyorsunuz yoksa @yesim434 Bi türlü bir şey çıkartamadım Genişletmek için tıklayın... En guzel cevap bunu kabul edelim tesekkürler Upvote 0 Downvote
Sypnosis dediki: Analitik düşünüyorum, SOS telgrafla iletişim zamanında imdat anlamına geliyordu resimde sos yazısı hizzasında kaçan ölü balıklar var balıklara yardım edelim diye sosyal mesaj mı veriyorsunuz yoksa @yesim434 Bi türlü bir şey çıkartamadım Genişletmek için tıklayın... En guzel cevap bunu kabul edelim tesekkürler
Sypnosis Burnumdan Ötesi Uzak Mesafeler... Özel üye 1 Eyl 2022 #42 yesim434 dediki: En guzel cevap bunu kabul edelim tesekkürler Genişletmek için tıklayın... Tam bir cevap olmadı ama olsun o zaman Upvote 0 Downvote
yesim434 dediki: En guzel cevap bunu kabul edelim tesekkürler Genişletmek için tıklayın... Tam bir cevap olmadı ama olsun o zaman
yesim434 Hırçın Karadeniz Kızı Biricik Yeşim AdminE 1 Eyl 2022 #43 Sypnosis dediki: Tam bir cevap olmadı ama olsun o zaman Genişletmek için tıklayın... Bu konuyu isyanlarimizi dile getirmek hem eglenmek hemide sesimizi duyurmak içindiBenim bu konuyu acma sebebim okadar cok balik öldükü ( bu konuda çok doluyum kimi atiklardan kimi denize atilan pisliklerden vs vs suyu musrüf kullandigimiz icin susuzluktan bana göre uzun hikaye birgün kesin paylasacagim Upvote 0 Downvote
Sypnosis dediki: Tam bir cevap olmadı ama olsun o zaman Genişletmek için tıklayın... Bu konuyu isyanlarimizi dile getirmek hem eglenmek hemide sesimizi duyurmak içindiBenim bu konuyu acma sebebim okadar cok balik öldükü ( bu konuda çok doluyum kimi atiklardan kimi denize atilan pisliklerden vs vs suyu musrüf kullandigimiz icin susuzluktan bana göre uzun hikaye birgün kesin paylasacagim