M Misafir Üye2 Katılımcı 17 Hzr 2008 #12 eFSaNe_KaRTaL dediki: Deia TuzLa Arkadaşı..!! ehuhueuhe.. Genişletmek için tıklayın... bu da iiimiş turşusunu mu kursak tuzlamışken
eFSaNe_KaRTaL dediki: Deia TuzLa Arkadaşı..!! ehuhueuhe.. Genişletmek için tıklayın... bu da iiimiş turşusunu mu kursak tuzlamışken
Mai Usta 17 Hzr 2008 #13 tamams tamams sizi gidi hain insanlar sisi küstüm sislere, rahat bırakın beni hade hade hadeeeeeeeee
Mai Usta 17 Hzr 2008 #15 susu bırak konuşma oysaki ne sıcak bulmuştum hayatımın kadını demiştim ama sen acımasızca indir bıcağı kalbime ama ıskladın bunu yapmayacaktın
susu bırak konuşma oysaki ne sıcak bulmuştum hayatımın kadını demiştim ama sen acımasızca indir bıcağı kalbime ama ıskladın bunu yapmayacaktın
M Misafir Üye2 Katılımcı 17 Hzr 2008 #16 hadi yhaa tüh ıskaladım mı halbuki son darbeyi baya çetin indirmiştim
eFSaNe_KaRTaL | çArŞı | Özel üye 17 Hzr 2008 #18 deia dediki: bu da iiimiş turşusunu mu kursak tuzlamışken Genişletmek için tıklayın... Sen biLirsin.. Neyse Konuyu Dağıtmayalım En iyisi......
deia dediki: bu da iiimiş turşusunu mu kursak tuzlamışken Genişletmek için tıklayın... Sen biLirsin.. Neyse Konuyu Dağıtmayalım En iyisi......