• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Bir Anka Kuşu..

Bazen kendimi düşürdüğüm durumlara binbir lanet ediyorum...Biliyorum, yapmamalıyım. Ama hepsi daha fazla başarmak için...Kendime kaybetmeyi yakıştıramıyorum. Evet şu sıralar yine "loser"lığın en üst levelindeyim.
Bana yakışmıyor ama...

Az evvel ki bir durum beni gerçekten deli etti.

"He knows I need it, and he makes me take it.."

Nedense özellikle bazı zamanlar ben kimim ve neyi neden feda ettim diye soruyorum kendime. Fazla ederi olmayan şeylere gider olmuş meğer elimde ne varsa..

Bana iyi gelmesini umduğum çare de henüz etki göstermedi.
İyi olacak mıyım?
Bilmiyorum. Şimdilik soranlara iyiyim diyorum ki o söylediğimiz en büyük yalanlardan biri değil mi? ;)

Kaçacak delik bulamamaktan nefret ediyorum. Kuytu köşelerimin birer birer bulunmasından nefret ediyorum. Nefes alacağım bir alanın olmamasından nefret ediyorum. Aitlik-Sahiplik adlarıyla kölelik kisvelerinden nefret ediyorum.
Sorgulanmaktan, soruşturulmaktan nefret ediyorum. Kendimi ele verecek kadar sıklıkla zayıflık gösterdiğim için her şeyden nefret ediyorum. O kadar çok şeyden nefret ediyorum ki bu nefret benim içime sığmıyor ve benden başka insanlara da bulaşıyor. Kendimi insanlardan bu yüzden soyutluyorum.

Bir kavgaya karışmalı ve hayatla verdiğim kavgayı orada somut olarak göstermeliyim. Ama biliyorum orada da yine en çok yaralanan, yararlanılan ben olacağım.

Yoruldum. Yorulmamış gibi yapmaktan da yoruldum. Yorulmaktan da yoruldum.

Dahası yazıp çözememekte yordu beni.
Hayat beni ne yordu be!

Hayatta bazı anlar vardır ki seni alır doğru yola götürür.

Bir gece yalnız uyuyup yalnız uyandığımda anladım ki, istediğim bu değil.

Ben kalabalık dolu yalnızlık içinde olmak istemiyordum.
Sadece sevgiye açtım. Susamıştım.
Ne bulsam kan'a kan'a (kanarak)
İçmiştim..

Sevilmeye ihtiyacım var. Benim sevdiğim biri tarafından sevilmeye.

Yalnız olmak istemiyorum!

Geri