• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Bir Anka Kuşu..

Bilirsin İngilizce'de fall in love denir aşık olmaya. Yani aşka düşmek..

Bizde aşık olmak denir. Ama ben aşka düştüm. Senin aşkına.. Sana.. Kaldırma beni.. Yanıma uzan ben gamzendeki çukuru seveyim.

Tesadüf olamaz sanırım. Mırıldanıyor bir şarkıyı ben o şarkıyı saatler önce hikayeme atmış oluyorum.

Aynı şeyleri bu kadar sevmek ve uymak?

What happened?
Hayal kırıklığı yaşamayayım nolur tanrım!

Bazen her şeyin gerçeğini anlatmak istiyorum ama kimse kaldıramaz biliyorum. Ben yaşayarak kaldırıyorum ama dinleyerek kimse kaldıramaz.

Öte yandan sanırım O'na fena tutuluyorum. Ama ufak bir kriz sonrası yanına gitmem iptal oldu.

Sabretmeye karar verdim. O'nu yavaş yavaş tanıyarak seveceğim.

Hiç hesapta olmayan şeyler yaşanıyor ya bazen..Son 1.5 yılımda olan insana yaptıklarım bazen canımı yakıyor.
Ama bazen herkes kırar birini..Tıpkı birilerinin de beni kırmış olduğu gibi bende onu kırıyorum.

Öte yandan sevdiğim beyi merak etmekteyim.Geç saate kadar çalıştığı için hala uyanmamış olmalı..Uyansın bana ses etsin iyiyim desin başka birşey istemiyorum..

Hayatında olan ve sevdiğin kişiler başka mı ? :)

Yok o kadar karmaşık birşey yok.Sadece beni seviyor birisi, benim hayatımda sevdiğim insan var.Daha 3-4 günlük olmasına rağmen derin şeyler hissediyorum.

Ama beni seven kişinin bana çok iyiliği dokundu.Ben onu arkadaş olarak görüyorum.Vicdan azabı çekiyorum.
Beni sevmemesini ve değer vermemesini dilerdim.

Geri