pietaS Ben o yoldan çıktım. Özel üye 12 Mys 2018 #361 Karşındakinin insan olduğunu unutacak kadar acı verdikleri zaman evet.. Kendini 3 kelime ile anlatır mısın?
Karşındakinin insan olduğunu unutacak kadar acı verdikleri zaman evet.. Kendini 3 kelime ile anlatır mısın?
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 12 Mys 2018 #362 İnsan olmaya çalışıyorum Bugün diline dolalan bir şarkı varmıydı varsa neydi?
pietaS Ben o yoldan çıktım. Özel üye 12 Mys 2018 #363 Aydın Kurtoğlu-Söz şarkısı dolandı dilime. İnsanlar mı hasta, insanlık mı?
Araf İstemeden Kirleniyor İnsan. Özel üye 12 Mys 2018 #364 İnsanlar hasta olmasa, insanlıkta hasta olmaz. Çocukken dinlemekten keyif aldığın masal varmıydı ?
pietaS Ben o yoldan çıktım. Özel üye 12 Mys 2018 #365 Hansel ile Gretel vardı hani pastadan ev yiyorlardı falan. İşte o. Asla affedemem dediğin ne var?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 13 Mys 2018 #367 Her zamanki gibi işte Yarın ne yapmayı düşünüyorsun alttaki?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 13 Mys 2018 #368 Anneme ugramakla gune basliyacam insallah sonrasi Allah kerim Alttaki bu havayi sevdin mi?
Düş Özel Üye Özel üye 13 Mys 2018 #369 Sali gunu misafir agirlayacagim. Yarin alisveris ve ikramlik hazirlamam gerekiyor. Ramazan psikolojisine hazir misin?
Sali gunu misafir agirlayacagim. Yarin alisveris ve ikramlik hazirlamam gerekiyor. Ramazan psikolojisine hazir misin?