Beyfendi Kaf Kef Özel üye 29 Mys 2018 #384 (Yani Hiçmi birini Sevmedin yada sevip Senmi Açıldın İlginç ) En güçlü duyguya da gelince Kalp ısınması Yada kan ısınması Karadenizli olmak istermiydin. ?
(Yani Hiçmi birini Sevmedin yada sevip Senmi Açıldın İlginç ) En güçlü duyguya da gelince Kalp ısınması Yada kan ısınması Karadenizli olmak istermiydin. ?
dderya kOkOşŞ V.I.P 12 Arl 2018 #387 herkes kendi duygularından sorumlu bence. üzülmeyi kendin seçersin . Beyaz çikolata sever misin alttaki
herkes kendi duygularından sorumlu bence. üzülmeyi kendin seçersin . Beyaz çikolata sever misin alttaki
P Papatya V.I.P V.I.P 12 Arl 2018 #388 Hayır beyaz çikolata bana çok ağır geliyor. Bitter ve sütlü severim. Alttaki en sevdiğin meyve?
Artemis Özel Üye Özel üye 12 Arl 2018 #389 Portakal veya şeftali Alttaki seni en çok sinirlendiren durum
P Papatya V.I.P V.I.P 12 Arl 2018 #390 Görmezden/duymazdan gelinmek, değersizleştirilmek, kalıplara sokulmaya çalışılmaktan hoşlanmam. Birçok şeye sinirlenebiliyorum aslında.Alttaki sence, saçlarımı kısa kestireyim mi tekrar? ?
Görmezden/duymazdan gelinmek, değersizleştirilmek, kalıplara sokulmaya çalışılmaktan hoşlanmam. Birçok şeye sinirlenebiliyorum aslında.Alttaki sence, saçlarımı kısa kestireyim mi tekrar? ?