Yemek olarak düşünüyorum da benim yemeklerle pek aram yok aslında, yani şöyle; hem yemek seçmem hem aramam. Yemek olmazsa ıvır zıvır herşeyle yeri doldurulur yemeğin.
Tost demek istiyorum ben. Saçma gelebilir belki. Umarım açıklayıcı olmuşumdur.
Hayır, geçenlerde (3/4 hafta önce) "gelin evi" adı altında bir program yapıyorlar, tartışma programı gibi, Youtubedan açıp izleme huyum oluşmuştu işten geldikten sonra. Iyykkkk iğrendim şimdi asla izleyemiyorum.
Çıkartmışlar 4/5 aptal kadını oraya, "vır vır vır, bır bır bır, dır dır dır" kafa ütülettiriyorlar.
Hiçbir takip ettiğim program yok. Özgürüm ben özgür.
Hayır, geçenlerde (3/4 hafta önce) "gelin evi" adı altında bir program yapıyorlar, tartışma programı gibi, Youtubedan açıp izleme huyum oluşmuştu işten geldikten sonra. Iyykkkk iğrendim şimdi asla izleyemiyorum.
Çıkartmışlar 4/5 aptal kadını oraya, "vır vır vır, bır bır bır, dır dır dır" kafa ütülettiriyorlar.
Hiçbir takip ettiğim program yok. Özgürüm ben özgür.
Ben her filmi izleyemiyorum ve izlediklerimi de genellikle hatırlamam.
"AYLA" izlemedim ama fragmanları hoştu. Aklıma gelmedi boş kalmasın yazayım dedim.
Hiçbir tarzdan nefret etmem sadece rap pek tarzım değildir. Daha çok 18 yaş öncesinde dinlenebilitesi vardı benim için. Ve arabesk. Nefret etmem, fakat dinlemeye dayanamıyorum, jilet atasım geliyor kendime hepsi bu. O yüzden uzak duruyorum.