GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 13 Arl 2018 #391 Kendine yakistiriyosan neden olmasin ? Alttaki neden uyumadin?
P Papatya V.I.P V.I.P 13 Arl 2018 #392 Yakıştırıyorum ama yazın düğünler oluyor sap gibi kalıyorummm Çünkü yarın off günümmmm ve önceki gece durabildiğim kadar çok dururum uyumadan... Alttaki içmekten en keyif aldığın içecek?
Yakıştırıyorum ama yazın düğünler oluyor sap gibi kalıyorummm Çünkü yarın off günümmmm ve önceki gece durabildiğim kadar çok dururum uyumadan... Alttaki içmekten en keyif aldığın içecek?
P Papatya V.I.P V.I.P 13 Arl 2018 #394 Yiyip içmeye harcıyorum bu aralar. Keyfi yani. ? Alttaki en son okuduğun kitap?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 13 Arl 2018 #395 John Gray/ erkekler marstan kadınlar venusten yarın bitecek inşallah Ozleyince arar misin yanina mi gidersin
John Gray/ erkekler marstan kadınlar venusten yarın bitecek inşallah Ozleyince arar misin yanina mi gidersin
P Papatya V.I.P V.I.P 13 Arl 2018 #396 Cevaplamaktan hoşlanmadığım sorular ararım, yanına giderim kişiye göre değişir. En son yaptığın tatlı?
Cevaplamaktan hoşlanmadığım sorular ararım, yanına giderim kişiye göre değişir. En son yaptığın tatlı?
P Papatya V.I.P V.I.P 13 Arl 2018 #398 Yağmurdan kaçarım. Alttaki tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan?
Ancalagon Üye 13 Arl 2018 #399 Yumurta tavuktan çıkıyor bildiğim kadarıyla. Fantastik/kurgu evrenleri sever misin ?