YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Mys 2018 #371 Aslında çok değil ama nem çok arttı. Günleri karıştırdığın oluyor mu alttaki?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 17 Mys 2018 #372 Yok işlerimi haftanın günlerine göre ayarladığımdan öyle şeyler yapamıyorum ) Hayat nasıl gidiyor?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 17 Mys 2018 #373 Keyifsiz, anlamadım bu yıldan bişey. Sebepsiz ağlamaların veya gülmelerin var mı alttaki?
Beyfendi Kaf Kef Özel üye 24 Mys 2018 #374 İkiside yok Orta Kahve Gibi Hayatım Alttaki Cola İçerken Genzine yada burnuna kolanın asiti kaçtımı
pietaS Ben o yoldan çıktım. Özel üye 26 Mys 2018 #375 Hayır, zaten içmiyorum. Hayatında olmak istediğin yerde misin?
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 26 Mys 2018 #376 Evet Saati hangi koluna takarsın
pietaS Ben o yoldan çıktım. Özel üye 26 Mys 2018 #377 Sola takardım gerçi sakar olduğum için takmıyorum artık en son hatırladığım öyleydi galiba. En uzak mesafe neresidir sence?
Sola takardım gerçi sakar olduğum için takmıyorum artık en son hatırladığım öyleydi galiba. En uzak mesafe neresidir sence?
JosTeR KAF SİN KAF ! Özel üye 27 Mys 2018 #378 Ne acıdan soruyorsun ki acaba ? Can yücel 'in Bir yazısı geldi aklıma En Uzak Mesafe En Uzak mesafe ne Afrika'dir Ne Cin, Ne Hindistan, Ne Seyyareler, Ne yildizlar geceleri isildayan... En uzak mesafe iki kafa arasindaki mesafedir birbirini anlamayan..... Can yücel diyince onun şiirlerini okur musun?
Ne acıdan soruyorsun ki acaba ? Can yücel 'in Bir yazısı geldi aklıma En Uzak Mesafe En Uzak mesafe ne Afrika'dir Ne Cin, Ne Hindistan, Ne Seyyareler, Ne yildizlar geceleri isildayan... En uzak mesafe iki kafa arasindaki mesafedir birbirini anlamayan..... Can yücel diyince onun şiirlerini okur musun?
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 27 Mys 2018 #379 Okurum.. Kitap okur musun?/ okuyorsan Okuduğun da seni en çok etkileyen kitap??
Düş Özel Üye Özel üye 27 Mys 2018 #380 Evet okurum. En cok etkilendigim ve tekrar tekrar okudugum harper lee-to kill a mockingbird Son zamanlarda hayal kirikligina ugradigin oldu mu?
Evet okurum. En cok etkilendigim ve tekrar tekrar okudugum harper lee-to kill a mockingbird Son zamanlarda hayal kirikligina ugradigin oldu mu?