Düş Özel Üye Özel üye 27 Arl 2018 #471 Evett. Son zamanlarda bayagi. Cabuk karar verebilir misin? Yoksa en ince ayrintilarina kadar dusunur,olcup tartar misin
Evett. Son zamanlarda bayagi. Cabuk karar verebilir misin? Yoksa en ince ayrintilarina kadar dusunur,olcup tartar misin
Artemis Özel Üye Özel üye 27 Arl 2018 #472 Bazı konularda hemen karar veririm ama pişmanlığımı en çok o zamanlarda yaşarım. Peki sen hiç birine bir şey söylemek istediğinde bunu bir şarkıyla ima ettin mi
Bazı konularda hemen karar veririm ama pişmanlığımı en çok o zamanlarda yaşarım. Peki sen hiç birine bir şey söylemek istediğinde bunu bir şarkıyla ima ettin mi
merakettim Homo Sapiens Sapiens Özel üye 29 Arl 2018 #473 Artemis dediki: Bazı konularda hemen karar veririm ama pişmanlığımı en çok o zamanlarda yaşarım. Peki sen hiç birine bir şey söylemek istediğinde bunu bir şarkıyla ima ettin mi Genişletmek için tıklayın... Hayır İçinde bulunduğun durumdan bunalıp, başka bi şehre taşınmak istedin mi?
Artemis dediki: Bazı konularda hemen karar veririm ama pişmanlığımı en çok o zamanlarda yaşarım. Peki sen hiç birine bir şey söylemek istediğinde bunu bir şarkıyla ima ettin mi Genişletmek için tıklayın... Hayır İçinde bulunduğun durumdan bunalıp, başka bi şehre taşınmak istedin mi?
P Papatya V.I.P V.I.P 30 Arl 2018 #474 Çoğu zaman... Meksika'ya bile giderdim şimdi imkan olsa. Öyle düşün. Alttaki yarın ne yapacaksın bakalım, bizim gibi çalışmıyorsundur.
Çoğu zaman... Meksika'ya bile giderdim şimdi imkan olsa. Öyle düşün. Alttaki yarın ne yapacaksın bakalım, bizim gibi çalışmıyorsundur.
MeRciMeK V.I.P V.I.P 30 Arl 2018 #475 Çalışmıyorum, şimdilik bir planimizda yok : ) Alttaki yeni yıl için yeni hedeflerin var mı?
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 30 Arl 2018 #476 Evet birkaç hedefim var Çalışırken motive olmak için neler yaparsın?
GüLüCüKツ Tatlım tatlım 👶🏻 V.I.P 7 Ags 2021 #478 Yanlış insanlara yol vermem Can sıkıntını geçirmek için neler yaparsın?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 7 Ags 2021 #479 Bugün bana sorulmaması hereken bir soru genelde ortam değiştiririm ama bugün ne yapsam faydası yok akşam olsun geçer belki Sevindigindr ilk kimi görmek istersin
Bugün bana sorulmaması hereken bir soru genelde ortam değiştiririm ama bugün ne yapsam faydası yok akşam olsun geçer belki Sevindigindr ilk kimi görmek istersin