Artemis Özel Üye Özel üye 27 Arl 2018 #462 Bazı konularda evet hoşlanırım. Realitede hiç hissetmediğim şeyleri hissederim çünkü Sen hiç sinirlendiğinde aynayı yumrukladın mı
Bazı konularda evet hoşlanırım. Realitede hiç hissetmediğim şeyleri hissederim çünkü Sen hiç sinirlendiğinde aynayı yumrukladın mı
Ancalagon Üye 27 Arl 2018 #463 Çok atarlı giderli olduğum ergenlik zamanlarımda duvar yumruklamışlığım var. En çok hangi cipsi seviyorsun marka/model olarak ?
Çok atarlı giderli olduğum ergenlik zamanlarımda duvar yumruklamışlığım var. En çok hangi cipsi seviyorsun marka/model olarak ?
Artemis Özel Üye Özel üye 27 Arl 2018 #464 Lays patates ketçaplı Sen hiç en yakın arkadaşından nefret ettin mi
Düş Özel Üye Özel üye 27 Arl 2018 #465 Nefret edecek kadar onemsemem insanlari Yemek ve temizlik yapmaktan hoslanir misin?
Ancalagon Üye 27 Arl 2018 #466 Temizlik yapmaktan hoşlanmıyorum. Yemeği iste çok canım isterse, bir ilham gelirse yani Şerbetli tatlıları sever misin ?
Temizlik yapmaktan hoşlanmıyorum. Yemeği iste çok canım isterse, bir ilham gelirse yani Şerbetli tatlıları sever misin ?
Ancalagon Üye 27 Arl 2018 #468 Malesef, aynen böyle devam yılbaşında da. Pentagram dinlemeyi seviyor musun ?
Artemis Özel Üye Özel üye 27 Arl 2018 #469 Daha önce dinlemedim ama yarın bakıcam buna Senin en son hayal ettiğin şey ne
P Papatya V.I.P V.I.P 27 Arl 2018 #470 Birini boğuyordum, hayale bak. Alttaki anlat bakalım hayat haz veriyor mu.