P Papatya V.I.P V.I.P 13 Arl 2018 #451 Bilemedim. Sanki ayıp etmiş olursunuz desem kalacakmış gibi konuştunuz. O zaman ben de gidiyorum. Forumda insan olmasa bu saate kadar durmazdım zaten.
Bilemedim. Sanki ayıp etmiş olursunuz desem kalacakmış gibi konuştunuz. O zaman ben de gidiyorum. Forumda insan olmasa bu saate kadar durmazdım zaten.
Ancalagon Üye 13 Arl 2018 #452 Benim için problem değil ancak siz işe gideceksiniz gibi. O yüzden tutmak istemedim.
P Papatya V.I.P V.I.P 13 Arl 2018 #453 Hayır yarın çalışmıyorum. Ben siz yalnız kalmayasınız diye durdum bu saate kadar. Uykum değerlidir.
Ancalagon Üye 13 Arl 2018 #454 Bak şimdi mahçup oldum cidden. Yani ben alışığım yalnız da dururdum burada. Gerçekten mutlu ettiniz. Çok teşekkür ederim.
Bak şimdi mahçup oldum cidden. Yani ben alışığım yalnız da dururdum burada. Gerçekten mutlu ettiniz. Çok teşekkür ederim.
P Papatya V.I.P V.I.P 13 Arl 2018 #455 Rica ederim estağfurullah. Ne mutlu bana, birini mutlu ettiysem.
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 26 Arl 2018 #456 Soru sorayım bari Bu yıl nasıl geçti alttaki üye, 2019'a hazır mısın?
Ancalagon Üye 27 Arl 2018 #457 Değilim. Hayatımın en berbat yılını yaşadım. 2019da daha da berbat olma ihtimali yüksek. Belirsizlikten sen de nefret ediyor musun ?
Değilim. Hayatımın en berbat yılını yaşadım. 2019da daha da berbat olma ihtimali yüksek. Belirsizlikten sen de nefret ediyor musun ?
Artemis Özel Üye Özel üye 27 Arl 2018 #458 En nefret ettiğim şeydir... En çok ne konuda kararsızlık yaşarsın
Ancalagon Üye 27 Arl 2018 #459 Alışverişte kararsız kalıyorum. Söylemek istediklerin ile söylediklerin arasında fark oluyor mu ?
Artemis Özel Üye Özel üye 27 Arl 2018 #460 Çoğu kez evet düşünerek söylüyorum Yatağında zıplayıp dans ettiğin oldu mu hiç