KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 6 Ksm 2015 #1,151 Dürüstlüğüne inanıyorum anlatsana...
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 7 Ksm 2015 #1,152 Insanlara kendini anlatmak mühim degil.. mühim olan anlasilmak.. buda cok zor
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 11 Ksm 2015 #1,153 Dürüstlük pahalı kumaştır sadece adam gibi adamlarda bulunur...
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 11 Ksm 2015 #1,154 Dusunecegim seyler belliyse ne oldugun da bellidir.. kimseye guvennme böyle yari yolda birakiyolar.. kimsenin sevgisine inanma hep yalan cikiyolar
Dusunecegim seyler belliyse ne oldugun da bellidir.. kimseye guvennme böyle yari yolda birakiyolar.. kimsenin sevgisine inanma hep yalan cikiyolar
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 12 Ksm 2015 #1,155 derdin varsa meydanlarda bağırma,yerimiz belli yurdumuz belli efendi..
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 12 Ksm 2015 #1,158 Düşünüyorum seni elimde olmadan...