K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 12 Ksm 2015 #1,161 yorgunken içilen çay ve sigarayı çok şeye değişmem ..
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 12 Ksm 2015 #1,162 Çok düşünme boş çıkıyor
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 12 Ksm 2015 #1,163 düşünmek yetmiyor galiba bir şeylerde yapmak lazım.. ama ne..??
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 13 Ksm 2015 #1,164 Insanlar gercek sevginin ne oldugunu bilseydi ve yasasaydi o sevgi yi simdiye kadar coktan gerekeni yapmisti.. ama sairin de dedigi gibi sevmek için cok gecccc ölmek icin erken
Insanlar gercek sevginin ne oldugunu bilseydi ve yasasaydi o sevgi yi simdiye kadar coktan gerekeni yapmisti.. ama sairin de dedigi gibi sevmek için cok gecccc ölmek icin erken
~KaÇaK CaDı~ YOĞURDA SÜTÜ BOZUK DEDİM GİTTİ AYRAN OLDU.. Özel üye 13 Ksm 2015 #1,165 prensip olarak herkesten fikir alır kendi bildiğimi yaparım
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 13 Ksm 2015 #1,168 bivatandaş dediki: çek şu akrebini @kAşİf Genişletmek için tıklayın... burcum o çekemem..