K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 19 Ksm 2015 #1,181 unutmak kolaysa buyur sen unut ,ondan sonra bana konuş..ey gidii eyy..
Düş Özel Üye Özel üye 19 Ksm 2015 #1,182 katip dediki: Sabahki hallerin... Genişletmek için tıklayın... kAşİf dediki: unutmak kolaysa buyur sen unut ,ondan sonra bana konuş..ey gidii eyy.. Genişletmek için tıklayın... Siz ikiniz hayirdir ya cok depresif gordum sizi
katip dediki: Sabahki hallerin... Genişletmek için tıklayın... kAşİf dediki: unutmak kolaysa buyur sen unut ,ondan sonra bana konuş..ey gidii eyy.. Genişletmek için tıklayın... Siz ikiniz hayirdir ya cok depresif gordum sizi
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 19 Ksm 2015 #1,184 Sabahlayınca her şey tuhaf geliyor
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 19 Ksm 2015 #1,185 hayat güzel,kuşlar kırlar güzel,koş eylen tadını çıkar,kalma buğulu camlarda..
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 20 Ksm 2015 #1,188 sevmeyi bilmiyorsan ,suç bendemi neyleyim..sevmedin bırakmadı adam gibi seveyim..
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 20 Ksm 2015 #1,189 Fazla dusunmekten tirnaklarimin hepsi kırıldı duzeltip boyayana kadar ne çektim bi daa kirilirsa hatta çıt derse beynime reset atacam
Fazla dusunmekten tirnaklarimin hepsi kırıldı duzeltip boyayana kadar ne çektim bi daa kirilirsa hatta çıt derse beynime reset atacam
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 21 Ksm 2015 #1,190 Sana bir şiir yazdım yalnızlığımda, acımı anlatsın istedim...