KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 21 Ksm 2015 #1,193 KıRMıZı dediki: Herkes aşık.. Genişletmek için tıklayın... Sen aşıksın yetmezmi
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Ksm 2015 #1,194 katip dediki: Sen aşıksın yetmezmi Genişletmek için tıklayın... Maalesef değilim.. Unuttum boyunu posunu huyunu suyunu bu aşkın sonunu
katip dediki: Sen aşıksın yetmezmi Genişletmek için tıklayın... Maalesef değilim.. Unuttum boyunu posunu huyunu suyunu bu aşkın sonunu
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 21 Ksm 2015 #1,195 KıRMıZı dediki: Maalesef değilim.. Unuttum boyunu posunu huyunu suyunu bu aşkın sonunu Genişletmek için tıklayın... Bir gün biri sana hatırlatır aşkı
KıRMıZı dediki: Maalesef değilim.. Unuttum boyunu posunu huyunu suyunu bu aşkın sonunu Genişletmek için tıklayın... Bir gün biri sana hatırlatır aşkı
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Ksm 2015 #1,196 katip dediki: Bir gün biri sana hatırlatır aşkı Genişletmek için tıklayın... Bilmiyorum artık istiyor muyum ondan da emin degilim..aldığım ahların bedeli belkide yapacak bişi yok..
katip dediki: Bir gün biri sana hatırlatır aşkı Genişletmek için tıklayın... Bilmiyorum artık istiyor muyum ondan da emin degilim..aldığım ahların bedeli belkide yapacak bişi yok..
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 21 Ksm 2015 #1,197 KıRMıZı dediki: Bilmiyorum artık istiyor muyum ondan da emin degilim..aldığım ahların bedeli belkide yapacak bişi yok.. Genişletmek için tıklayın... ... Kötümser olma. Yahu bu gençler niye böyle anlamadım
KıRMıZı dediki: Bilmiyorum artık istiyor muyum ondan da emin degilim..aldığım ahların bedeli belkide yapacak bişi yok.. Genişletmek için tıklayın... ... Kötümser olma. Yahu bu gençler niye böyle anlamadım
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Ksm 2015 #1,198 katip dediki: ... Kötümser olma. Yahu bu gençler niye böyle anlamadım Genişletmek için tıklayın... Yaşlandım artık
katip dediki: ... Kötümser olma. Yahu bu gençler niye böyle anlamadım Genişletmek için tıklayın... Yaşlandım artık
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 21 Ksm 2015 #1,199 KıRMıZı dediki: Yaşlandım artık Genişletmek için tıklayın... Bir süre sonrada daha benim yaşım kaç dersin
KıRMıZı dediki: Yaşlandım artık Genişletmek için tıklayın... Bir süre sonrada daha benim yaşım kaç dersin
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 21 Ksm 2015 #1,200 katip dediki: Bir süre sonrada daha benim yaşım kaç dersin Genişletmek için tıklayın... Derim