K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 13 Ksm 2015 #1,171 KıRMıZı dediki: Ahh aşk Genişletmek için tıklayın... ne çektin be kırmızı ne çektin..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 13 Ksm 2015 #1,172 kAşİf dediki: ne çektin be kırmızı ne çektin.. Genişletmek için tıklayın... He valla ya
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 13 Ksm 2015 #1,173 KıRMıZı dediki: He valla ya Genişletmek için tıklayın... kıyamaz abin sana yazma böyle şeyler..
KıRMıZı TeK BaşıNa CUMHURİYET V.I.P 13 Ksm 2015 #1,174 kAşİf dediki: kıyamaz abin sana yazma böyle şeyler.. Genişletmek için tıklayın... O zaman hayata gülümsüyoruz
kAşİf dediki: kıyamaz abin sana yazma böyle şeyler.. Genişletmek için tıklayın... O zaman hayata gülümsüyoruz
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 13 Ksm 2015 #1,175 dün gitme dedim bugün gittin yarın yoksun..yarından sonrasını hayal bile edemiyorum..
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 18 Ksm 2015 #1,176 Herşeyim sana dair olmuş, bana kalan hiçbirşey yok… sadece adı var “ben” dediğim,içi boş olan… ben sen olmuşum aslında, gidişinde anladım…
Herşeyim sana dair olmuş, bana kalan hiçbirşey yok… sadece adı var “ben” dediğim,içi boş olan… ben sen olmuşum aslında, gidişinde anladım…
K kAşİf Düşünmek lazım.. Özel üye 19 Ksm 2015 #1,178 bugün günlerden sen yarın günlerden özlem..diyen bir sese kulak verin ..
~Esinti~ Yoğurda sütü bozuk dediler. Gitti ayran oldu Özel üye 19 Ksm 2015 #1,179 Ne cok eskimisiz yeniligi yasamadan..
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 19 Ksm 2015 #1,180 Sabahki hallerin...