Schweppes Forum Tutkunu 8 Arl 2010 #101 nezaman gidiyorsun gölge Dün çook yorgun ve yoğun bugün az yorgun ve az yogunum
GöLGe Üstat 8 Arl 2010 #102 Schweppes dediki: nezaman gidiyorsun gölge Dün çook yorgun ve yoğun bugün az yorgun ve az yogunum Genişletmek için tıklayın... pazar gecesi 00:30da bu kız yolcu dünden farkı;tam saatine kadar belli olması
Schweppes dediki: nezaman gidiyorsun gölge Dün çook yorgun ve yoğun bugün az yorgun ve az yogunum Genişletmek için tıklayın... pazar gecesi 00:30da bu kız yolcu dünden farkı;tam saatine kadar belli olması
GöLGe Üstat 8 Arl 2010 #104 Schweppes dediki: gitsen üzülüyon gitmesen üzülyon ikilem çok kötü yaa Genişletmek için tıklayın... evet o koyuyor zaten iki arada kaldım ve babamla görüşemeden gideceğim için de içim buruk...(uzak olduğu için araba ayarlayamadım ) hayat işte dedirtiyor bana yine...
Schweppes dediki: gitsen üzülüyon gitmesen üzülyon ikilem çok kötü yaa Genişletmek için tıklayın... evet o koyuyor zaten iki arada kaldım ve babamla görüşemeden gideceğim için de içim buruk...(uzak olduğu için araba ayarlayamadım ) hayat işte dedirtiyor bana yine...
MeRciMeK V.I.P V.I.P 15 Arl 2010 #106 Gelirken otobüste Yeşimimle karşılaştık tek fark bu.. Yoksa diğer herşey aynıydıı .. ( :
S -STORM- Usta 16 Arl 2010 #109 Pek farkı yok ama laf olsun... Dün iki sınav vardı,bugün bir sınav... Bu ne akedeş!