GöLGe Üstat 18 Arl 2010 #121 YoRuMSuZ dediki: Hayırlı olsun VINN'ın Dün telaşlıydım bugün rahat Genişletmek için tıklayın... canımsınnnn teşekkürler dün yorgundum bugün hem yorgunum hem de uykusuz
YoRuMSuZ dediki: Hayırlı olsun VINN'ın Dün telaşlıydım bugün rahat Genişletmek için tıklayın... canımsınnnn teşekkürler dün yorgundum bugün hem yorgunum hem de uykusuz
GöLGe Üstat 18 Arl 2010 #123 burdayım canım senin gölgenin başı öyle kalabalık ki sorma yorgunluktan kapanmak üzere gözlerim para lazım var mı sende gazetenin hasılatı
burdayım canım senin gölgenin başı öyle kalabalık ki sorma yorgunluktan kapanmak üzere gözlerim para lazım var mı sende gazetenin hasılatı
S -STORM- Usta 18 Arl 2010 #125 Ne kadar para lazım? Zaten yarın rekor para alıcam. 50.000 oskar hesabı
GöLGe Üstat 18 Arl 2010 #126 okulu boyatcam; camları talktırcam; müdür odamı yaptırcam; tuvaletler sıfırdan yapılacak (çünkü yok) gariiii sen hesap et ne kadar tutar
okulu boyatcam; camları talktırcam; müdür odamı yaptırcam; tuvaletler sıfırdan yapılacak (çünkü yok) gariiii sen hesap et ne kadar tutar
S -STORM- Usta 19 Arl 2010 #129 Facebook Kredisi versem onun yerine,o daha pahalı... Satarsın facebook kredilerini...