P Papatya V.I.P V.I.P 13 Mrt 2013 #171 Dün bu kadar yorgun değildim,şuan ki halim vasat. Kollarımı kaldıramıyorum.
felsefe_mi ...!... Özel üye 14 Mrt 2013 #174 Bugün moralim daha iyi. Dün üzerimde anlamadığım bir gerginlik vardı
BeReNN Alyam? Özel üye 14 Mrt 2013 #175 Bu gün keyfim çok yerinde dün bir kasvet havası vardı üzerimde
HAYAL__ * kaLp gözüyLe * 15 Mrt 2013 #177 MeRciMeK dediki: Dün bi yaşıma daha girmiştim Genişletmek için tıklayın... Mutlu yıllar tatlımmm
MeRciMeK V.I.P V.I.P 15 Mrt 2013 #178 HAYAL__ dediki: Mutlu yıllar tatlımmm Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler Hayalll ( :
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 15 Mrt 2013 #179 MeRciMeK dediki: Dün bi yaşıma daha girmiştim Genişletmek için tıklayın... mutlu huzurlu ve de bol gülücüklü yıllar diliyorum bende..
MeRciMeK dediki: Dün bi yaşıma daha girmiştim Genişletmek için tıklayın... mutlu huzurlu ve de bol gülücüklü yıllar diliyorum bende..
MeRciMeK V.I.P V.I.P 15 Mrt 2013 #180 nazenin dediki: mutlu huzurlu ve de bol gülücüklü yıllar diliyorum bende.. Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler hep birliktee ( :
nazenin dediki: mutlu huzurlu ve de bol gülücüklü yıllar diliyorum bende.. Genişletmek için tıklayın... Teşekkürler hep birliktee ( :