_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 15 Mrt 2013 #181 MeRciMeK dediki: Dün bi yaşıma daha girmiştim Genişletmek için tıklayın... nice senelere
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 15 Mrt 2013 #182 MeRciMeK dediki: Dün bi yaşıma daha girmiştim Genişletmek için tıklayın... Söylesen forumda da kutlardık Gecikmeli de olsa doğum gününü kutluyorum
MeRciMeK dediki: Dün bi yaşıma daha girmiştim Genişletmek için tıklayın... Söylesen forumda da kutlardık Gecikmeli de olsa doğum gününü kutluyorum
MeRciMeK V.I.P V.I.P 15 Mrt 2013 #183 _nehir_ dediki: nice senelere Genişletmek için tıklayın... Teşekkürlerrr YoRuMSuZ dediki: Söylesen forumda da kutlardık Gecikmeli de olsa doğum gününü kutluyorum Genişletmek için tıklayın... Doğumgünümü kutlayınnnnn dememi beklemiyodun sanırım Teşekkürlerrrr ( :
_nehir_ dediki: nice senelere Genişletmek için tıklayın... Teşekkürlerrr YoRuMSuZ dediki: Söylesen forumda da kutlardık Gecikmeli de olsa doğum gününü kutluyorum Genişletmek için tıklayın... Doğumgünümü kutlayınnnnn dememi beklemiyodun sanırım Teşekkürlerrrr ( :
_nehir_ Schrödinger'in Kedisi ♕ Özel üye 15 Mrt 2013 #185 Dün hiçbir şey yolunda gitmedi ama saçma sapan bir rahatlık ve huzur vardı üzerimde.. Bugün her şey yolunda ama ben panik ve endişeliyim. Ne kadar saçma bir insanım.
Dün hiçbir şey yolunda gitmedi ama saçma sapan bir rahatlık ve huzur vardı üzerimde.. Bugün her şey yolunda ama ben panik ve endişeliyim. Ne kadar saçma bir insanım.