nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 29 Ekm 2013 #22 - Oğlak: Sen evlenme teklifi et, ben bi ara düşünürüm vala bu kadar odun değilim..
cemree =)=) V.I.P 29 Ekm 2013 #23 nazenin dediki: - Oğlak: Sen evlenme teklifi et, ben bi ara düşünürüm vala bu kadar odun değilim.. Genişletmek için tıklayın... hahaha çok güldüm
nazenin dediki: - Oğlak: Sen evlenme teklifi et, ben bi ara düşünürüm vala bu kadar odun değilim.. Genişletmek için tıklayın... hahaha çok güldüm
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 29 Ekm 2013 #24 cemree dediki: hahaha çok güldüm Genişletmek için tıklayın... anladın dimi halimi .. evde kalcam bunlar yüzünden.. eğer şu anki okuduklarımla uyuşan bi oğlak varsa başta ben sevmem onu..
cemree dediki: hahaha çok güldüm Genişletmek için tıklayın... anladın dimi halimi .. evde kalcam bunlar yüzünden.. eğer şu anki okuduklarımla uyuşan bi oğlak varsa başta ben sevmem onu..
cemree =)=) V.I.P 29 Ekm 2013 #25 nazenin dediki: anladın dimi halimi .. evde kalcam bunlar yüzünden.. eğer şu anki okuduklarımla uyuşan bi oğlak varsa başta ben sevmem onu.. Genişletmek için tıklayın... kötü bir şey ya ... ben burcumu okurken çok eğleniyorum ama sende uyan bir şey olmaması sinir bozucu olsa gerek yükselenine bakk
nazenin dediki: anladın dimi halimi .. evde kalcam bunlar yüzünden.. eğer şu anki okuduklarımla uyuşan bi oğlak varsa başta ben sevmem onu.. Genişletmek için tıklayın... kötü bir şey ya ... ben burcumu okurken çok eğleniyorum ama sende uyan bir şey olmaması sinir bozucu olsa gerek yükselenine bakk
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 29 Ekm 2013 #26 haha @cemree bununda ondan kalır yanı yok .. - Terazi: Evlilik tam bize göre benimle evlenmelisin bende dalgasını geçiyorum işte.. herkes yorumlayamaz biziyle eziyorum onları kendi kendime.. Düzenleyen yönetici: 26 Ock 2014
haha @cemree bununda ondan kalır yanı yok .. - Terazi: Evlilik tam bize göre benimle evlenmelisin bende dalgasını geçiyorum işte.. herkes yorumlayamaz biziyle eziyorum onları kendi kendime..