Uzun zamandır uğramamışım sana söylenecek söz çok bakalım neler dökülecek klavyeden sana bende bilmiyorum yazdıkça ortaya çıkacaktır.
Çok şey düşünüyorum Ailem, işim, arkadaşlarım derken belkide bana yer kalmadı düşüncelerimde.
Ailemle aramız iyi şükür olsun. Yalnız keyifleri pek yok belli yaştan sonra bazı rahatsızlıklar var ise ağrısız günleri olmuyor. Evde sağlıkçı olmanın avantajımı dezavantajımı bilemiyorum ama her rahatsızlıkta ilgilenen ben oluyorum. Sakın yanlış anlama bundan asla gocunmam. Onlar benim başımın tacı. Beni üzen onların rahatsızlıkları olur ancak. Şunu asla unutmuyorum onlar bana baktı ise sıra bende benimde onlara bakma zamanım. Allah acılarını göstermesin. İnşallah sağlık versin onlara.
İşyeride oldukça yoğunum. 4 cihazla akşama kadar koşuşturup duruyorum. Ne kadar çok hasta varmış günlük 1000 hastaya ulaştı istatistiğimiz. Kimi zaman sonuçlara baktıkça üzülüyorum. Özellikle tümor markerlarındaki yükselişler çok üzücü. Çağımızın hastalığı kanser almış yürümüş Rabbim şifa versin hastalarımıza inşallah.
Arkadaşlarım demiştim birde. 17 yıllık dostlukta kırılmalar var daha önce bahsetmiştim. uzaklıkmı buna sebep bilmiyorum ama düşünüyorum ben yine aynı ben o ise evlendi oğlu oldu bu şehirden gitti ve şimdi hani derler ya kırk yılda bir diye işte bizde kırk yılda bir haberleşebiliyoruz. İşimi, eşimi, çocuğumu bilmiyorum ama hayat telaşı onuda etkiledi uzaklaştık iyiden iyiye. O bunun farkında bile değil.
Ben evet ben düşünmeye yer kalmayan ben bunca telaş içinde yuvarlanıp gidiyorum işte neyse bu kadar yeter. Sana gelmek iyi geldi belki yine uğrarım.
allah yardım etsin canım mesleğinde sorunlarının tuzu biberi oluyo tabii...
kimin işi kolay ki herkesin ayrı bi derdi var...
önemli olan sabırla üstesinden gelebilmek
ve görüyorum ki sende de o dayanıklık var
allah yardım etsin canım mesleğinde sorunlarının tuzu biberi oluyo tabii...
kimin işi kolay ki herkesin ayrı bi derdi var...
önemli olan sabırla üstesinden gelebilmek
ve görüyorum ki sende de o dayanıklık var
Evet haklısın canım her mesleğin zorlukları var bu zorlukları mesleği severek aşabiliyor insan. Bende çok seviyorum mesleğimizi. Çok teşekkür ederim yorumun için.
Zor günlerdi hiç beklenmeyen. Birçok şeyde oyle değilmidir. Aklımıza bile gelmiyecek şeyleri yaşamak. Kader diyorum ne yazılmışsa onu yaşıyoruz. Neyseki şimdilik düzeldi. O günleri yaşatmasın inşallah rabbim. O kapıda bekletmesin inşallah amin.......
Zor günlerdi hiç beklenmeyen. Birçok şeyde oyle değilmidir. Aklımıza bile gelmiyecek şeyleri yaşamak. Kader diyorum ne yazılmışsa onu yaşıyoruz. Neyseki şimdilik düzeldi. O günleri yaşatmasın inşallah rabbim. O kapıda bekletmesin inşallah amin.......