• ÇTL sistemimiz sıfırlandı ve olumlu değişiklikler yapıldı. Detaylar için: TIKLA

Çağlanın Günlüğü

Özledim....... Kırgınlığımı bir tarafa bırakıp hadi ara derken içimdeki ses, gururum engel oluyor. Neydi koskoca yılları sessizliğe boğan. Cevabı benden tarafa aslında kocaman bir hiç. Onunda bu düşüncede olduğundan eminim ama işte ondakide, bendekide hem gurur hem inat sanırım. Önce o düşüncesi bakalım nereye götürecek bizi. Sevgili dostumdan bahsediyorum. Koskoca 17 yılda yaşanmışlıklarımız o kadar çokki paylaşımın dostluğa dönüşmesi, acıyı, mutluluğu birlikte yaşmak onla güzeldi. Bu kırgınlık süreçinde çok düşünecek zamanım oldu. Biz bunuda aşarız düşüncesine vardım çoğu zaman. Ne yapalım her zaman tek düze geçmemesi gerekli dostluklar, arada fikir çatışması bileyliyor dostluğu, Yarın doğum günü eh bu inandı kıran ben olacağım sanırım :)Yaparız bir güzellik artık. Yanında olmasamda her ne olursa olsun yanında olacağımı hissetirme vaktidir.

Nerden başlanırki bilmiyorum öyle bir ruh halindeyimki be günlük. Herşey üst üste geliyor son zamanlarda. En son olan ise içimi yakıp kavuran bir veda idi. Canım koca yürekli amcamı kaybettik.Hiç beklenmedik bir anda kesildi nefesi. Bizleri hüzne boğdu. Bir insan bu kadar sevilebilir diye düşünüyorum. Koca yürekli dedim ya evet aynen öyleydi o yüreğe herkesi sığdırırdı. Kimsenin kötülüğünü istemez ve bir o kadarda mütevazi yaşardı. Canım o benim. Yetişemedim affet amcammm. Sonkez göremedim o gül yüzünü. Ama amcam yoldaydım çok uğraştım ama mesafeler yetiştimedi beni sana. İsim babam seni çok ama çok özledim mekanın cennet olsun.......​

Geri