Enda Neylersin!!! V.I.P 29 Ags 2018 #11 @TeBeSSüm @araz @bivatandaş @nazenin @YoRuMSuZ @Papatya @She @doxa @ve ben
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 29 Ags 2018 #13 @TeBeSSüm samimiyet @araz vicdan @bivatandaş espiri @nazenin canımmmm @YoRuMSuZ dostum @Papatya kuzucuk @She hemşom @doxa sevyeli @ve ben pozitif enerji ?
@TeBeSSüm samimiyet @araz vicdan @bivatandaş espiri @nazenin canımmmm @YoRuMSuZ dostum @Papatya kuzucuk @She hemşom @doxa sevyeli @ve ben pozitif enerji ?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 29 Ags 2018 #14 Canimm nazenin (sen)? İstanbul soğuk şehir (bana göre) Siyah karamsarlık Huzur Kızım ??????
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 29 Ags 2018 #16 PARA : Olması gereken ANKARA: Resmiyet KARADENİZ: Yağmur AŞK:Tutku VATAN Can feda SEVGİ ben ?
YoRuMSuZ Biz işimize bakalım... 30 Ags 2018 #17 Soru formatında biraz değişime gidiyorum Kahve, Alkol, Dolar, Suriye, Balkon...
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 30 Ags 2018 #18 hım.güzel devam edeyim bende o zaman Kahve, Yorgunluk alıcı Alkol, Çilingir sofrası Dolar, Tl nin düşmanı Suriye, hiç sevmediğim ülkelerden Balkon Salıncak ?
hım.güzel devam edeyim bende o zaman Kahve, Yorgunluk alıcı Alkol, Çilingir sofrası Dolar, Tl nin düşmanı Suriye, hiç sevmediğim ülkelerden Balkon Salıncak ?
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 30 Ags 2018 #19 Orman Kum Çakıl Gürültü Melodi Anı Kuş tüyü Muhallebi Meyve püresi Zıp zıp
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 30 Ags 2018 #20 Orman: Yeşil Kum : Sahil Çakıl: Hayt bükü Gürültü :Stres Melodi:Rahatlama Anı:Geçmiş Kuş tüyü:Hafiflik Muhallebi: lezzet Meyve püresi:kızım Zıp zıp:Oyuncak
Orman: Yeşil Kum : Sahil Çakıl: Hayt bükü Gürültü :Stres Melodi:Rahatlama Anı:Geçmiş Kuş tüyü:Hafiflik Muhallebi: lezzet Meyve püresi:kızım Zıp zıp:Oyuncak