Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 30 Ags 2018 #22 Dizi: Bizimkiler Haberler:Ekonomi Şarkı : Nostaljik Telefon:Samsung Komşu:Sohbet
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 2 Eyl 2018 #24 Fil: kilo ? Komşu balkonu Gürültü Ayna Güzellik Tozlu camlar Cam sil? Maske Yüz
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 2 Eyl 2018 #26 Konu açmak :Aktiflik Yorum yapmak: düşünce paylaşımı Yarışmaya katılmak:eğlence
nazenin MiKRoSKoBiKCaNLı Özel üye 7 Eyl 2018 #27 @Çağlayağmur Sokak düğünü Uyumayan yavru Krem Kalp Güzel koku Şiir
Blue_Darkness Üye 7 Eyl 2018 #28 Ne kadar hoş olmuş bu konu ? Bende diyorum ki; İş ortamı? İş arkadaşları?
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 7 Eyl 2018 #29 aldım ve aynısından yolluyorum. @nazenin ime ? Sokak düğünü:Eğlence Uyumayan yavru Kızaran gözler( aynı ben) ? Krem: Yumşaklık Kalp :Atışı Güzel koku:Kızım ? Şiir: Duygu patlaması
aldım ve aynısından yolluyorum. @nazenin ime ? Sokak düğünü:Eğlence Uyumayan yavru Kızaran gözler( aynı ben) ? Krem: Yumşaklık Kalp :Atışı Güzel koku:Kızım ? Şiir: Duygu patlaması
Çağlayağmur 👪 Süper Moderatör 7 Eyl 2018 #30 İş ortamı? Gırgır İş arkadaşları? Candan Teşekkür ederim.Blıe Darkness benden sonra seninle yapalım çağrışımı olurmu?
İş ortamı? Gırgır İş arkadaşları? Candan Teşekkür ederim.Blıe Darkness benden sonra seninle yapalım çağrışımı olurmu?