dderya kOkOşŞ V.I.P 22 Ags 2014 #4,563 aman aman aman, @LâL 'imiz elinde kahve tepsisiyle (hayırlı olsun birtanem)
L LâL ღ GALATASARAY ღ 23 Ags 2014 #4,565 dderya dediki: aman aman aman, @LâL 'imiz elinde kahve tepsisiyle (hayırlı olsun birtanem) Genişletmek için tıklayın... Rabbim Razı Olsun Canım Benim Benim Burada Darısı Başına mı Demem Gerekiyor Kuzennn
dderya dediki: aman aman aman, @LâL 'imiz elinde kahve tepsisiyle (hayırlı olsun birtanem) Genişletmek için tıklayın... Rabbim Razı Olsun Canım Benim Benim Burada Darısı Başına mı Demem Gerekiyor Kuzennn
dderya kOkOşŞ V.I.P 23 Ags 2014 #4,566 LâL dediki: Rabbim Razı Olsun Canım Benim Benim Burada Darısı Başına mı Demem Gerekiyor Kuzennn Genişletmek için tıklayın... "derya kiiiim, evlilik kim" cümlesini çağrıştırdı kuzen
LâL dediki: Rabbim Razı Olsun Canım Benim Benim Burada Darısı Başına mı Demem Gerekiyor Kuzennn Genişletmek için tıklayın... "derya kiiiim, evlilik kim" cümlesini çağrıştırdı kuzen
L LâL ღ GALATASARAY ღ 23 Ags 2014 #4,567 dderya dediki: "derya kiiiim, evlilik kim" cümlesini çağrıştırdı kuzen Genişletmek için tıklayın... Ya Sizleri Duyanda Hemen Pazartesi İsteyecekler Evlenip Gideceğim Sanır Kuzen Ya Bu Sadece Aile Arasında " Söz " Gibi Bir Şey Hem Öyle Diyenler Daha Çabuk Evlenip Gidiyor Canım
dderya dediki: "derya kiiiim, evlilik kim" cümlesini çağrıştırdı kuzen Genişletmek için tıklayın... Ya Sizleri Duyanda Hemen Pazartesi İsteyecekler Evlenip Gideceğim Sanır Kuzen Ya Bu Sadece Aile Arasında " Söz " Gibi Bir Şey Hem Öyle Diyenler Daha Çabuk Evlenip Gidiyor Canım