KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 6 Şbt 2022 #7,171 Ben ve ortağım
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 28 Şbt 2022 #7,173 yesim434 dediki: Ayrılmaz ikili booool acılı dürüm ve yanında acı biber turşusu... Genişletmek için tıklayın... evet aklima iyi getirdin
yesim434 dediki: Ayrılmaz ikili booool acılı dürüm ve yanında acı biber turşusu... Genişletmek için tıklayın... evet aklima iyi getirdin
yilmaz27 Ne Mutlu Türküm Diyene Site Yetkilisi Süper Moderatör 10 Mrt 2022 #7,174 Cartlak kebabi ve ayran
zevzek zevzek® Özel üye 17 Tem 2022 #7,178 fatalraca dediki: ben oyunu anlamadım Genişletmek için tıklayın... Oyun üstekki bir kelime yazıyor.. Alttaki ise ustekinin yazdığı onda ne çağristiriyorsa onu yazip, alta yeni kelimeyi ekliyecek. Sonlara doğru biraz karışmış tabi
fatalraca dediki: ben oyunu anlamadım Genişletmek için tıklayın... Oyun üstekki bir kelime yazıyor.. Alttaki ise ustekinin yazdığı onda ne çağristiriyorsa onu yazip, alta yeni kelimeyi ekliyecek. Sonlara doğru biraz karışmış tabi