Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 18 Ksm 2013 #91 mihrimah dediki: Şimdi baktım Dem Karaköy diye bir mekan. 60 çeşitmiş Genişletmek için tıklayın... 60 çeşit çay bana fazla gelir Ben halis muhlis karadeniz çayımı içerim evimde yeter bana
mihrimah dediki: Şimdi baktım Dem Karaköy diye bir mekan. 60 çeşitmiş Genişletmek için tıklayın... 60 çeşit çay bana fazla gelir Ben halis muhlis karadeniz çayımı içerim evimde yeter bana
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 30 Ksm 2013 #92 "Sevdin mi, Biraz sabır, kalbine kat karıştır. Özledin mi, Benim gibi kendini ‘çay’a alıştır .."
M _Miroğlu_ Aktif 2 Ock 2014 #94 Ateşe hakiki bir çay koyalım, kenti unutanlardan olalım. Cahit Zarifoğlu
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 11 Ock 2014 #95 Nusret Baba: Bu çocuğu tanıyor musun? Songül: Tanıyorum baba. Nusret Baba: Çayına kaç şeker attığını biliyor musun? Songül: Bilmiyorum. Nusret Baba: Nasıl tanımak bu? | Ekmek Teknesi
Nusret Baba: Bu çocuğu tanıyor musun? Songül: Tanıyorum baba. Nusret Baba: Çayına kaç şeker attığını biliyor musun? Songül: Bilmiyorum. Nusret Baba: Nasıl tanımak bu? | Ekmek Teknesi
KaderKatibi Dürüstlük insanın kartvizitidir, Matbaada basılmaz Özel üye 11 Ock 2014 #96 Gönül ne çay ister ne de çayhane gönül sohbet ister çaydır bahane. Çaysız da sohbet olmazki .
Z ZeyNoO V.I.P V.I.P 31 Ock 2014 #98 Biz Mü’minler; Birbirimizi anlamak için aynı dili konuşmamıza gerek yok.. La ilahe illallah der anlaşır, ç a y demler kaynaşırız…
Biz Mü’minler; Birbirimizi anlamak için aynı dili konuşmamıza gerek yok.. La ilahe illallah der anlaşır, ç a y demler kaynaşırız…